Auto-isku sotilaita vastaan Pariisissa. Pormestari: Tämä on terrori-isku! (video)

2

Ajoneuvo osui ryhmään sotilaita  Levallois-Perret:ssa (Hauts-de-Seine). Kuusi sotilasta  on loukkaantunut, kaksi heistä vakavasti. Tilanne jatkuu. Yliajajaa tavoitetaan juuri nyt suurella operaatiolla.

Sotilaiden toiminta liittyi Operaatio Sentinelleen, jonka tarkoituksena on turvata siviilejä Charlie-Hebbo -tapauksen kaltaisilta iskuilta. Poliisin mukaan BMW-merkkinen auto oli odottanut pysäköitynä sotilaiden saapumista paikalle.

http://www.francetvinfo.fr/faits-divers/hauts-de-seine-un-vehicule-recherche-apres-avoir-renverse-un-groupe-de-militaires-de-l-operation-sentinelle-a-levallois-perret-suivez-notre-direct_2320149.html 

Sky News.

Levallois-Perret:n pormestarin Patrick Balkanyn lausunto:


2 KOMMENTIT

  1. Joku viaton keppostelija vain.Nyt marcon antaa silmät kosteina ja ääni väristen tiedotteen, me kestämme tämänkin. Sipilän kestoshokki sen kun vaan jatkuu.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.