Ville Tavio (PS) Hallitus pilkkoo VR:n – Täysin vastuutonta

Täysin vastuutonta ja johtaa VR:n kaluston sekä toiminnan myymiseen pilkkahintaan yksityisille.

Berner siirtää VR:n junat perustettavaan uuteen kalustoyhtiöön, josta valtio antaa ne yksityisten käyttöön. Näin hölmöä mallia ei ole missään muualla maailmassa. Kilpailutuksen voittanut yritys olisi pakotettu käyttämään valtion omistamia junia!

Jos Bernerin ehdotus toteutuu, niin pian suuryritykset käärivät voitot -veronmaksajien kustannuksella.

Kilpailu tulisi avata kansallisen edun mukaisesti hallitusti, sillä muuten seuraa kermankuorinta: yksityiset ajavat suositut kannattavat reitit voitoksi ja valtio ajaa hiljaiset tappiolliset veronmaksajien laskuun.

Bernerin malli ei vie vain suomalaisen rautatien kansallisomaisuutta pois vaan se myös nostaa todennäköisesti junalippujen hintoja.

5 thoughts on “Ville Tavio (PS) Hallitus pilkkoo VR:n – Täysin vastuutonta

 • 9.8.2017 at 13:17
  Permalink

  Taas on Bernerin akka vaudissa. Löisipä edes kirveellä karvaiseen sääreensä junia ”pilkkoessaan” tai vielä parempaa, jäisi Bendolinon alle. Kait ne nyt hyytymättä kulkevat elokuussa.
  Mikä helevatan into lesti Sipilän ”jallituksella” on myydä kaikki valtion yhtiöt ja kansallisomaisuudet yksityisille ja taatusti, vielä ne menevät joko suoraan tai ajautuvat lyhyen ajan kuluessa ulkomaiseen omistukseen käyttämään veronmaksajain rahoilla rakennettua rataverkkoa kiskuri lipun hinnoilla ja huonolla palvelulla.
  Anne Berner otettiin Sveitsistä tarkoituksella tuhoamaan Suomi kivijalkaan.

  Reply
 • 9.8.2017 at 15:50
  Permalink

  Bernerin todellisen luonteen nähdäkseen ei tarvitse tehdä mitään syvällisiä tutkimuksia -moraalittomuus ja ahneus muodostaa tämän naisen ympärille suoranaisen auran jota ei kukaan vaistonsa säilyttänyt voi olla huomaamatta.

  -Myös aihetodisteita bernerin suomalaisvastaisuudesta löytyy naikkosen lyhyestä ministerihistoriasta huolimatta järkyttävä määrä -tästä huolimatta tämä ”lempinimen” NOITA saanut kieroilija vain kiihdyttää kansallisomaisuuden totaalisen ryöstöön tähtäävää projektiaan. Irvokkainta on kuitenkin se että tämä tapahtuu itseään isänmaalliseksi väittävän keskustapuolueen täydellä tuella -se kertoo varsin selkeästi hyvävelipuolueen todellisen arvopohjan… niillä ”arvoilla” ole mitään tekemistä suomen etujen kanssa.

  Reply
 • 10.8.2017 at 09:56
  Permalink

  Olis kirveellä töitä, sano isoisä aikoinaan!

  Reply
 • 4.9.2017 at 00:44
  Permalink

  Rahaa tarvitaan matujen hyysäykseen.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.