Brittilehti: Euroopan poliittinen eliitti kieltäytyy näkemästä laittoman maahanmuuton ongelmia

Eturivin brittilehti Express kirjoittaa tänään (11.08.) hyvin suorasanaisesti eurooppalaisten poliitikkojen tavasta sulkea silmänsä laittoman maahanmuuton aiheuttamilta ongelmilta. Lehti viittaa mm. englantilaisten turistien kokemuksiin Välimeren-maissa, ja muistuttaa Ranskan  Calais:een ”viidakko”-ilmiöstä.

Lehti kirjoittaa hyvin suorasanaisesti, ja moite kohdistuu päättäjien valikoivaan tosiasioiden tunnustamiseen koko Euroopassa:

This is not a problem confined to a single country or being caused by a solitary government. What we are witnessing is a continent-wide refusal to treat the issue of illegal migration with the seriousness it deserves.

Tämä ei ole vain  yhden maan ongelma, tai  yksittäisestä hallituksesta johtuva. Se, mitä me olemme todistamassa, on mantereenlaajuinen kieltäytyminen käsittelemästä laittoman maahanmuuton kysymystä sillä vakavuudella minkä asia ansaitsee.”

Lehti kiinnittää huomiota Calais:n laittoman leiriytymisen purkamis-yrityksiin, ja on skeptinen ranskalaisten toimien suhteen. Oleellisinta uutisessa on kuitenkin se missä se on julkaistu. Sosiaalisen median ja erilaisten vaihtoehtoisten uutiskanavien seuraajat ovat lukeneet samoja kritiikkejä jo vuosia. Jokin kynnys on ylittynyt.

Express.


3 thoughts on “Brittilehti: Euroopan poliittinen eliitti kieltäytyy näkemästä laittoman maahanmuuton ongelmia

  • 11.8.2017 at 21:32
    Permalink

    Missähän saakelin joukkopsykoosissa päättäjämme ovat?
    Vai onko kyseessä aivopesu,, lahjonta tai kiristys?
    Kuka tai ketkä haluavat kehitysmaalaisten joukkosiirtoa Eurooppaan?
    Kuka siitä hyötyy???
    Miksi meudän kulttuurimme ja yhteiskuntamme halutaan ajaa alas?
    Mitä on tulossa tilalle?
    Jonkun sortin diktatuuri ilmeisesti, jonkun sairaan eliitin utopua????

    Reply
    • 12.8.2017 at 00:09
      Permalink

      Viimeinen veikkauksesi osui oikeaan -sairas eliitti ja niiden utopia on kaiken takana. Mutta vaikka meidän, edes hitusen moraalia omaavien tiedossa on toiminnan täydellinen järjettömyys ei se tule millääntapaa estämään globalistien kansanvaihdon jatkumista -päinvastoin.

      Näitä totuudenmukaisia uutisia aina joskus ilmestyy luettavaksi myös valtavirtamedian puolelta. Tästä ei pidä hämääntyä sillä mitään pysyvää muutosta ei ole luvassa, toiminnan taustalta löytyy vaihtoehtoisten tiedonlähteiden jatkuvasti kasvava suosio -se pakottaa mielipidevaikuttamiseen keskittyneet mediat ajoittain kertomaan faktaa jotta edes jonkinlainen uskottavuus säilyy.

      Ainut asia millä jonkin tietyn julkaisun uskottavuutta voi arvioida on sen rahoittajien selvittäminen. Jos sieltä löytyy (((erään tietyn kansanryhmän))) edustajia niin voi olla 100% varma ettei tarkoitus ole informoida objektiivisesti saati kertoa totuuksia vaan saada lukija ajattelemaan tietyllä tavalla. Aina.

      Pakkoveroilla rahoitettu YLE on todellinen propagandan levittämisen helmi. Aivopesun vastaanottava kansa maksaa itse oman harhaanjohtamisensa! Yleisradion johto ja toimittajat ovat tässä tapauksessa ne tahot jotka huolehtivat ettei totuus heidän kauttaan vahingossakaan pääse lukijan, kuuntelijan tai katselijan tietoon. Koskaan.

      Reply
  • 12.8.2017 at 07:09
    Permalink

    Lihavat siiderivalas ämmät tämän on aiheuttanut. Ennen he joutuivat menemään kerran vuodessa 2 viikoksi Marokkoon hakemaan mokkakikkeliä tai neekerimunaa, nyt ei tarvitse kuin astua ovesta ulos ja saa vlita valikoimasta oman neekeriyllätyksen. Samat siiderivalaat ovat vaatimassa julkisuudessa pakolaisten oikeuksia ynnä muuta paskaa..

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.