Lapset kaivoivat Sodankylässä koulun pihalta esille sodanaikaisen lentopommin

Sodankylän Sompion koululla ala-asteikäiset lapset tekivät perjaintai aamuna koulun pihalta kaivuuleikeissään melkoisen löydön. Lapset nimittäin kaivoivat esille sodanaikaisen lentopommin. Löytäjät nostivat löydöksensä maasta ja lähtivät esittelemään sitä välituntivalvojalle. Välituntivalvoja huomasi, että nyt lapsilla on käsissään sen laatuinen esine, että esine jätetään niille sijoilleen ja kaikki pihalla olevat lapset siirretään pihalta sisätiloihin.

Poliisi sai ilmoituksen löytyneestä räjähteestä kello 09.30. Poliisipartion päästyä paikalle todettiin, että kyseessä on sodanaikainen lentopommi. Sodanaikaisten räjähteiden raivaaminen kuuluu puolustusvoimille, joten poliisi pyysi virka-apua puolustusvoimilta räjähteen raivaamiseksi. Poliisi ja puolustuvoimat eristi koulun piha-alueen. Puolustusvoimien raivaajien päästyä paikalle totesivat nämä, että kyseessä on 2.5 kilogramman räjähtämätön lentopommi. Raivaajat tekivät pommin vaarattomaksi ja kuljettivat sen hävitettäväksi.

Artikkelikuva on kuvituskuva
Lähde: Poliisi

One thought on “Lapset kaivoivat Sodankylässä koulun pihalta esille sodanaikaisen lentopommin

  • 11.8.2017 at 21:36
    Permalink

    Olisi luullut, että kyse oli muslimi lasten koulutsta. Joka tapauksessa aika magee alku koululle.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.