Poliisi tiedottaa Helsingin joukkotappelusta: Aseina lautoja ja rautaputkia

8

Helsingin poliisi sai torstaina 10.8.2017 klo 20.20 aikaan tehtävän Pengerkatu 27:n kohdalle. Ilmoituksen mukaan kadulla oli menossa joukkotappelu.

– Tapahtumapaikalla saatujen tietojen ja myöhempien tutkimusten perusteella on selvinnyt, että paikalla olevan pizzerian edustalla on tapellut useampi henkilö. Tappelussa on käytetty muun muassa lautaa ja rautaputkea, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja rikoskomisario Teemu Kruskopf Helsingin poliisilaitokselta.

Tappelun aikana paikalta on poistunut henkilöauto, joka kuitenkin palasi hetken kuluttua tapahtumapaikalle, törmäsi kahteen pysäköityyn autoon ja ajoi tämän jälkeen jalkakäytävälle.

– Auto oli osunut avoinna olevaan liikkeen oveen, joka oli edelleen osunut autoa väistäneeseen ihmiseen. Loukkaantuneen vammat ovat lievät. Tapahtumaan johtaneita syitä selvitetään edelleen esitutkinnan edetessä, Kruskopf jatkaa.

Asian johdosta on otettu kiinni kolme henkilöä, joista yksi on auton kuljettaja. Häntä epäillään törkeän pahoinpitelyn yrityksestä ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Poliisi tutkii tapausta törkeän pahoinpitelyn yrityksenä, kahtena pahoinpitelynä ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Lähde: Poliisi

8 KOMMENTIT

 1. Kantaväestön edustajaa epäiltäisiin tapon yrityksestä, mutta kun kuljettaja oli ihku irakilainen.

 2. Sairrraaan siistiä et tulee upeeta värinää liikennekulttuuriin.

  Itä-Helsinki on hieno paikka, se ihan kuin kommunismilla terästetty Somaliarak.

 3. Suvakki media vaikeni tappelijoiden etnisesta taustasta. Millaisia idiootteja medioitten palkkalistalla oikein on? YLE -vero on aivan turhaa maksaa, sillä uutisoinnin taso on pelkkää kusetusta ja asioiden peittelyä silloin kun ne ovat agendan vastaisia. Jos asiaan suhtauduttaisiin oikealla sapluunalla. Ensin karkoitettaisiin maasta menettäen kaikki kansalaisuusoikeutensa toimittajat, jotka suotavat paskaa ja valhetta päin naamaa. Sen jälkeen kaikki matut sullotaan koneisiin ja he kustantavat matkansa omakustanteisesti. Ja jos muka sheikeillä ei ole rahaa, sitten pakkotyötä niin kauan kun summa tulee täyteen ja menoksi. Puna papit ja rähjäävät suvakit samaan kyytiin ilman paluu oikeutta ikuiseksi ajoiksi ja jos tälläinen loinen tavataan Suomen maan kamaralla luvatta. Hänet saa ampua niille jalan sijoilleen.
  Onko vaikeeta?

 4. Tässä kaksi entisessä ’koti-, uskonto- ja isänmaa’-puolueessa vallankaapannutta maanpetturia ihailee luomustaan EU-diktatuurin SuOMALIA-provinssia:

  ”Stubb: “Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka”

  Valtiovarainministeri Alexander Stubb (kok.) kävi yhdessä sisäministeri Petteri Orpon (kok.) kanssa tutustumassa turvapaikanhakijoiden tilanteeseen Punavuoren vastaanottokeskuksessa Helsingissä.”,

  http://mvlehti.net/2015/08/29/stubb-itakeskukseen-kun-menee-se-on-kuin-somalia-se-on-hieno-paikka/

 5. Surullista tämä kaunis Maa menossa Ruotsin Malmö, Rinkeby jne mukaisesti alamäki….!!!!
  Ne porukat ovat Irakilaiset huumekauppiaat ja sillä selvä!

  Herätys Suomi….!

VASTAA: Sana vapaa. Jokainen vastaa omista kommenteista.