Poliisi kysyy: Hyppiikö Sinun lapsesi rekan eteen – Nuorilla vaarallinen villitys Naantalissa

Poliisi on alkuvuoden mittaan saanut useita valvotanpyyntöjä Naantalin Nesteentieltä, joka on jalostamolle johtava liikenneväylä. Paikan päällä on suoritettu valvontaa, ja sinne on hälytetty poliisin partio monta kertaa.

Jalostamolla on tällä hetkellä huoltoseisokki, ja raskaan liikenteen määrä väylällä on tämän myötä noussut merkittävästi.

Tie on suosittu moponuorison temppuilupaikka. Nyttemmin uutena ilmiönä on noussut esiin myös tiellä makaaminen ja viime hetkellä tiensivuun loikkiminen.

Kymmenien tonnien painoisen yhdistelmäajoneuvon ohjaamoista on rajallinen näkyvyys, eivätkä ne pysähdy heti.

Parhaassa tapauksessa poliisi tavoittaa mopotemppuilijan tai tiellä makaavan nuoren, kantaa tämän kotiinsa, ja kertaa elämän perusasiaoita tälle ja tämän vanhemmille.

Surkeimmassa tapauksessa poliisin ikävänä tehtävänä on viedä nuoren kotiin mahdollisimman murheellinen viesti.

Ongelma ei ole pelkästään poliisin, jalostamon tai rekkakuskien.

Raisiolaisten ja Naantalilaisten vanhempien olisi nyt hyvä ottaa selvää ja tietää jälkikasvunsa vapaa-ajan edesottamuksista.

Poliisissa uskotaan että useimmissa perheissä näin tehdäänkin, eivätkä kaikki paikalliset nuoret tietenkään tällaista harrasta.

Hyppiiko tai mopoileeko Sinun lapsesi rekan eteen?

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Poliisi kysyy: Hyppiikö Sinun lapsesi rekan eteen – Nuorilla vaarallinen villitys Naantalissa

  • 12.8.2017 at 15:04
    Permalink

    Kansalainen kysyy, voisiko poliisit hyppiä rekan alle ihan vaikka koko joukolla ?? Ps: ottakaa esimiehenne mukaan.

    Reply
  • 12.8.2017 at 17:28
    Permalink

    ”Nuorten” hulluudella ei ole rajoja. Tästä voi syyttää osaltaa TV:n ja etenkin Internetin vaikutusta, jossa esitellään jos jonkinlaisia extreem -lajeja ja päähänpistoja joita sitten kuvataan ja laitetaan levitykseen.
    Muutamassa tapauksessa känniset nuoret ovat kuvanneet sekoilunsa autolla, joka on johtanut kuoleman kolariin ”suorassa lähetyksessä”. Wanhan aikaisena mitään tietämättömänä jääränä en osaa arvostaa ”peukkuja” somessa hautaan saakka.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.