Kolmea ihmistä ammuttiin Malmössä, poliisilla ei kiinniotettuja

1

Varhain sunnuntai-aamulla (13.08.) tapahtui Malmössä Ystadsvägenillä ammuskelu jonkinlaisissa juhlissa. Tapahtumat saivat vaarallisen käänteen kutsumattoman vieraan tunkeutuessa juhliin huutaen ”kuka löi veljeäni?”. Sen jälkeen hyökkääjä ampui ainakin kuusi laukausta, vahingoittaen kahta noin 25 vuotiasta miestä vaarallisesti ja yhtä lievästi.


Poliisin mukaan paikalla olleet noin 100 henkilöä käyttäytyivät rauhattomasti, ja tilanne oli kaoottinen. Poliisin täytyi myös turvata sairaalan ensiapupoliklinikan toimintaa haavoittuneiden omaisten ja kavereiden aiheuttaessa paikalla hälyä ja rauhattomuutta.

Mitä liittojentalon juhlahuoneistossa Ystadsvägenillä tapahtui, on yhä jonkinverran epäselvää. Poliisi ei ole ottanut ketään kiinni tapauksen johdosta. Normipäivä.

Sydsvenskan.1 KOMMENTTI

  1. Luuletteko että poliisi ehtii puuttumaan näihin pieniin kulttuurin yhteystörmäilyihin kun samaan aikaan maan sisäinen turvallisuus on vaakalaudalla? -Kaikki voimavarat on nyt suunnattu vastarintaliikkeen nujertamiseksi sillä heidät on jälleen kerran nähty kaupungilla liimailemassa rasistisia viestejä sisältäviä tarroja valotolppiin…

VASTAA: Sana vapaa. Jokainen vastaa omista kommenteista.