Presidentti Trump otti kantaa väkivallan kierteeseen (Video)

3

USA:n presidentti Donald Trump on aikailematta ottanut kantaa Charlottesvillessa tapahtuneisiin välikohtauksiin, ja kehoittaa amerikkalaisia pysymään yhtenäisinä väkivaltaa vastaan.

 

”Meidän KAIKKIEN tulee pysyä yhtenäisinä ja tuomita kaikenlainen viha. Amerikassa ei ole paikkaa tämänkaltaiselle väkivallalle. Meidän on pysyttävä yhdessä.”


Erilaisissa mielenosoitustilanteissa on hyvin tavallista, että paikalle saapuu ns. vastamielenosoittajia, ja tapahtumat kääntyvät väkivaltaiseen suuntaan. USA:n presidentinvaalien jälkeen Trumpin vastustajat osoittivat pitkään mieltään äänestystulosta vastaan, julistaen ”Trump ei ole meidän presidenttimme!” Näissä mielenilmauksissa tapahtui runsaasti vahingontekoa ja väkivaltaa.

Trumpin tämänpäiväinen kannanotto molemminpuolista väkivallan kierrettä vastaan osoittaa todellista valtiomiestaitoa.

CNN: Bipartisan condemnation for ’Unite the Right’ rally.

WTVR.com: Bipartisan condemnation for Charlottesville ‘Unite the Right’ rally.


3 KOMMENTIT

  1. Todellisia syyllisiä näille mellakoille ja tilanteen kiristymiselle ei näistä videoista pysty näkemään -se pieni rahaa ja ansaitsematonta valtaa palvova joukko vetelee taustalla naruista ja nauttii kun on saanut tavalliset ihmiset nousemaan toisiaan vastaan -juuri niin kuin oli tarkoituskin. Usko Trumpin mahdollisuuksiin amerikan jälleen suureksi tekemiselle alkaa hyvän alun jälkeen horjumaan pahasti -rahamaailmaa suvereenisti hallitsemaan päässeet (((erään tietyn kansanryhmän))) nilviäiset ohjaavat toimintaa valtiojohdon pystyessä korkeintaan hieman jarruttelemaan tulevia tapahtumia.

    -Ei hyvältä näytä.

  2. Iltapaskan toimittelija sai taas viikon Trump antipatian tästäkin. Vaatii tuomitsemaan natsit,valkoisen maidon, amerikan historian koska natseja, yleensä vakoisen rodun, koska natsit ym. paskaa.

    • Valtamedian toimittajia ei kiinnosta kertoa Black Lives Matter -liikkeen rasistisuudesta, eikä sen väkivaltaisuudesta, eikä sitä saisi heidän mielestään mitenkään tuomita.

      Heidän mielestään on kamalaa, jos ei nimenomaan tuomita oikeistolaisten ja valkoisten toimet, alleviivaten ja edellyttävät, että vasemmistolaisten ja muiden kuin valkoisten rasistisuudesta ja väkivaltaisuudesta vaietaan aj se hyväksytään, vaikka se on runsaampaa ja pahempaa.

VASTAA: Sana vapaa. Jokainen vastaa omista kommenteista.