Onko Googlen kuvahaku rikki?

4

Nykysuomen toimitus testasi Googlen kuvahakua ja sai sieltä erittäin kummallisia tuloksia. Aiemmin olemme kertoneet, että Googlella manipuloidaan hakutuloksia sekä Googlen hakukoneessa että Youtubessa.Emme tiedä onko tässä kyse siitä, mutta hakutulokset Googlen hakukoneen kuvahakuosiossa vaikuttavat omituisen heikkolaatuisilta.

Teimme hakuja englanniksi. Hakusanat ja tulokset alla, kuvat aukeavat klikkaamalla.

 

#1. Hakusanat: white man and white woman – so. valkoinen mies ja valkoinen nainen

 

 

#2. Hakusanat: happy american couple, so. onnellinen amerikkalainen pariskunta

 

 

#3. Hakusanat: white couple, so. valkoinen pariskunta

 

 

#4. Hakusanat: white woman and children, so. valkoinen nainen ja lapset

 

 

Google sensuroi hakutuloksiaan – nyrkkikin puhunut talossa4 KOMMENTIT

  1. Valkoinen väri kiellettävä kokonaan ja sitä käyttävät tuomittava ankariin rangaistuksiin.

  2. Tämä on juuri sitä mistä foliohatut on varoitelleet jo vuosikymmenten ajan,

    Sotapelit lapsille normalisoi sodankäynnin konseptin jo nuorena, mustan ja ruskean työntäminen jatkuvasti naamalle koittaa normalisoida juuri sitä. Mitenhän Afrikassa/aasiassa/missä tahansa ei-valkoisessa maassa tykättäisiin jos sanomalehtiin, ohjelmiin, politiikkaan, mainoksiin etc alettaisiin työntämään väkisin valkoisia naamoja vain siksi että ovat valkoisia, koska rotuja ei ole, eikä ketään syrjita?

  3. Google on jutku -firma kuten feissarikin. Siis miksi ihmetellä yhtään mitään. Juutalaisten ja muslimi arabien päävihollinen on valkoinen rotu ja etenkin valkoinen mies. Jos minua nyt pidetään höyrähtäneenä tuon takia, mutta eihän ”vara venettä kaada”. Siksi toisekseen toisin kuin ns. kristityt luulevat. Juutalaiset eivät nakkaa paskaakaan heistä, paitsi silloin kuin heistä on hyötyä. Edellisen on kiteyttänyt Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu: ”Kristityt ovat pohjasakkaa. Mutta sitä ei pidä kertoa heille. Heitä on käytettävä hyväksi niin kauan kuin se on mahdollista”.
    Niin, nyt olen ”antiseminismi”, kun kerron, mitä juutalaisvaltion päämies on itse sanonut. Eikäpä hulluuteni tähän lopu. Julkean sanoa, että Yhdysvallat on loppujen lopuksi Israelin vasallivaltio ja USA:ssa tahtipuikkoa heiluttaa juutalaiset järjestöt ja politiikkaan pesiytyneet ”kaksoiskansalaiset”, jotka ajelevat kaksilla rattailla. Voipi ajatella vaikkapa näin: Jos annetaan mustalaiselle (romaani) virka, – nyt menee jo ufoksi – jossa hänen pitää katsoa myös ”jauhonaamojen” etua. Niin suosiiko tämä hallintovirkamies omaa rotuaan yhteiskuntailmastossa, jossa monikulttuurisuudella revitään leipäläppää ja valkoinen on pahnan pohjimmainen kaikilla mittareilla mitattuna.
    ”Kaksoiskansalainen” on käsite ja kansallisuus -muoto, joka pitäisi kieltää, koska silloin lojaliteetti aspekti on vähintäinkin kyseenalainen, melkeinpä kuin kaksoisagentti.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.