Autolla ihmisiä raahannut mälmölais-teini pidätetty tänään iltapäivällä

2

Malmön poliisi onnistui jäljittämään ja pidättämään toisen hengenvaarallisia tilanteita aiheuttaneista nuorukaisista tänään keskiviikkona (16.08). Pojat olivat autossa istuen kyselleet jalankulkijoilta tietä, äkisti siepanneet otteen avuliaan kansalaisen kädestä, ja kaasuttaneet liikkeelle uhrin raahautuessa vaarallisesti auton sivulla.

Tapauksia on tullut poliisin tietoon 7-8, Malmössä ja Lundissa. Vaaralliseen huvitukseen oli käytetty nyt pidätetyn pojan vanhempien nimiin rekisteröityä mustaa citymaasturia. Autossa on ajajan lisäksi istuunut 1-3 muuta nuorukaista. Pidätetty on 19-vuotias.

Ainakin yksi uhreista, Conny Andersen, on saanut sairaalatoimenpiteen vaatineita murtumia jalkaansa.

Sydsvenskan tänään.2 KOMMENTIT

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.