Näkökulma – Äänestäjät, teitä viedään kuin pässiä narussa!

Kuinka kauan? Kuinka kauan jaksatte uskoa vanhoihin joskus kymmeniä vuosia sitten tapahtuneisiin vaalilupauksiin?

Edelleen maaseudulla äänestetään Keskustaa. Sipilän johtamaa Keskustaa, joka on kussut silmään jokaista maaseudun äänestäjäänsä. Sipilä joka on pakkomyynyt jokaiselle mummolle ja papalle hemmetin hienon paskalaitoksen. Tässä kiitos äänestäsi, sponssasit juuri sipilän sukua 10 000€/ kpl. Sipilä joka uhkaili Ylen hiljaiseksi, Sipilä jonka joka ikinen media nosti esiin, kun puhuttiin kuinka Sipilä sai omaisuutensa lehmänkaupoilla. Ketään ei kiinnostanut ja Sipilä jatkaa pääministerinä.

Luulitteko, että sipilän sanat ”tulos tai ulos” tarkoitti jotenkin parempaa tulosta valtion kassaan? No ei todellakaan, se tarkoitti rahat omaan taskuun ja ulos.

Sipilä, joka nosti ministeriksi hetkeä aikaisemmin Suomen kansalaisuuden saaneen mustan enkelin Anne Bernerin. Bernerin joka tulee Sveitsistä veroparatiisiyhtiön leivistä. Ei, kellot ei soi vieläkään. Maaseutu edelleen äänestää Keskustaa…

Vasemmisto.. tämä kansan asialla ja suuryrityksiä vastustava anarkistisia piirteitä omaava puolue. Mitä Vasemmisto on ajanut? Maan täyteen somaleita ja irakilaisia. Nämä miljardeja maksavat kultamunat, joiden Jungerkin odottaa paikkaavan tulevat 300 000 työpaikkaa. Somalien työllistymisprosentti on 15% ja irakilaisten samaa luokkaa. Maahanmuuttajat työllistävät ainoastaan ahneita tulkkauspalveluiden antajia, lakimiehiä ja kansanedustajien omistamia vokkeja. Tätä Vasemmisto ajaa, täysin yhden asian puolue. Mihin jäi huoli kansasta?

Kokoomus.. Jyrki Katainen pelasi kavereilleen rahaa, maksoi Kreikan loputonta lainaa, pelasi itselleen palkkioviran (EU-komissiossa varapuheenjohtaja), teki tuhoa enemmän kun monikaan on pystynyt ikinä tekemään ja nousi alunperin politiikkaan petoksella. Prosenttinikkari Stubb, ilmiselvä narsku, joka jää valheesta valheen perään kiinni, silti porskuttaa hampaat irvessä eteenpäin. Myös palkkiovirka (Euroopan investointipankin varapääjohtaja), äänestetään Stubbia vaan. Yrittäjäpuolue? Jan Vapaavuori, ”tarvitaan Suomeen työvoimapaikkaajia satoja tuhansia. Selvästi ajatellaan halpatyövoiman saamista Suomeen, mutta missä isänmaallisuus? Kokoomus, joka ajoi myös TTIP-vapaakauppasopimusta, jolla monikansalliset mammuttiyritykset olisivat vallanneet alan kuin alan pienessä maassamme. Onneksi sopimus ei toteutunut. Siinä olisi suomalainen yrittäjä ollut ihmeissään..

Vihreät.. Tänään yksi vanha vihreä Pentti Linkola Kertoi totuuden. Onko Suomessa jotain puoluetta mitä äänestäisit? ”Ei ole. Jotta mikään yleensä voisi pelastua tai toteutua, tämä ihmiskunta pitäisi vaihtaa.” Onko teidän ajatusmaailmallanne enää mitään yhteistä Vihreän puolueen kanssa? ”Ei oikeastaan enää. Alkuun oli kyllä, mutta alun vihreä idealismi sammui. Sanonta “seura tekee kaltaisekseen” päti, kun Vihreät liittyi eduskuntaan. Tavoitteet muuttuivat samoiksi kuin muilla puolueilla.

Voiko asiaa enää paremmin sanoa, silti vieläkin eritoten Espoossa Vihreät on se kova sana. Minkä hemmetin takia, kysyn vaan? Mitä Vihreistä on enää jäljellä, siis niistä oikeista vanhoista vihreistä?

SDP.. Lehdistä voi lukea toinen toisensa jälkeen huumetuomioista, petoksista ja muista rikoksista kärynneitä jäseniä. Ei haittaa, demarit keikkuu silti välillä suositumpien puolueiden joukossa. SDP, joka tukee maahanmuuttoa henkeen ja vereen. Ajaa maahanmuuttajia kaupunkeihin ja täyttää vuokrajonot niillä. Miksiköhän, olisiko siksi, että ammattiliitto Pro:n entinen puheenjohtaja ja VVO:n hallituksen jäsen on Antti Rinne. VVO kerää karmeat voitot vuokramarkkinoilta (370,9 miljoonan euron liikevaihdolla 224,7 miljoonan euron tuloksen ennen veroja) ja mikäs sen parempi maksaja kun valtio. Edelleen on povattu vuokrien nousevan 3% vuosiluokkaa eikä loppua näy. 60% vuokralla asuvista suomalaisista nostaa asumistukea! Kertoo jotain vuokrahintojen tasosta, mutta tämähän SDP:lle käy ja kansa äänestää.

RKP.. Missä, kuka, mitä tehnyt? Hengaa vuodesta toiseen mukana. Pahoittaa mielensä kun joku kritisoi pakkoruotsia ja on seuraavat 3 vuotta hiljaa. Edelleen joku äänestää.

Perussuomalaiset ja Smurffit.. Kansa halusi muutosta, Perussuomalaiset nousivat ja pääsivät hallitukseen. Perussuomalaisista tuli tulevan euroopan pankkiiri Soinin johdolla samanlainen EU:n sätkynukke kun muistakin puolueista. Kaikki nieltiin mukisematta.

Kerrankin hyviä uutisia, talous kääntynyt nousuun, no älkää huoliko, niin kääntyi myös Unionin jäsenmaksut. Rapiat 80 miljoonaa tärähti lisää. No kukaan ei vastustanut. EI YKSIKÄÄN PUOLUE!

Jäsenet äänestivät ja tiet erkani. Soini apureineen pyörii nyt toreilla rääpien kannattajakortteja kasaan. Todella säälittävää, jopa maanpaossa oleva Ilja Janitskin on saanut enemmän kannattajakortteja kun Uusi Vaihtoehto/Sininen Tulevaisuus/Siniset/Uuvatit, mikä lie tällä viikolla viikon nimi?

Jäljelle jääneistä Perussuomalaisista ei ole vielä faktaa pöydällä, odotellaan näyttöjä…

Löytyykö maasta yhtään ainutta puoluetta mikä ajaisi rehellisesti suomalaisen asemaa, niin köyhän, yrittäjän, rikkaan, värillisen, homon, heteron, muuihmisen, vanhuksen ja eritoten lapsen.

Kaikkien puolueiden yhteinen sävel tuntuu olevan maan kuppaaminen tyhjäksi omaan taskuun, ajaminen maa kohti Euroopan liittovaltioratkaisua, mikä ei ole enää kaukana. Yhteistä tuntuu olevan myös rahan lahjoittaminen tutuille ja kaikkein ärsyttävimpänä piirteenä Suomen kansan pilkkaaminen. Jokaisen puolueen johdosta löytyy ihminen, joka ajaa tavalla tai toisella vain omaa etuaan.

Koko Suomi 100 hanke on ollut iso farssi ja sama kuin olisi kussut joka ikisen suomalaisen päälle. Joskus vielä selviää paljonko Vasemmistokin kuppasi Suomi 100 rahastosta, ainakin tiedossa on jo useiden kymmenien tuhansien palkka eräälle ”suositulle” räppärille, joka ei edes kokouksiin jaksanut osallistua, koska palkan sai kuitenkin. Sama räppäri, joka lauloi iloisesti musiikkivideolla Arhinmäen ja suomalaisen puukottaneen maahanmuuttajan kanssa. Kaikki yhtä iloista perhettä oikein. Tätä on Suomen hallinnollinen meno vuonna 2017.. laulua, leikkiä ja liikuntaa, samalla kulisseissa kupaten valtion kassa tyhjäksi.

Muistutan Suomen olevan yksi eniten veroja keräävä maa, jonka on todettu olevan Euroopan talouden riippakivi. Rahaa kyllä löytyy väkisinkin, mutta miten se käytetään lienee tie onneen tai tuhoon. Miettikää ketä äänestätte!

-Samppa Granlund

7 thoughts on “Näkökulma – Äänestäjät, teitä viedään kuin pässiä narussa!

 • 17.8.2017 at 05:25
  Permalink

  Täyttä asiaa, juuri noin itsekkin ajattelen. Olen äänestyslakossa kunnes löytyy järkevä vaihtoehto. Tuntuu että jos tulee uusi raikasa vaihtoehto näille vanhoille korruptuneille puolueille ja sen päästessä valtaan, alkaa sama peli. Raha ja valta menevät aatteen edelle hyvin nopeasti.

  Reply
 • 17.8.2017 at 08:07
  Permalink

  Politiikkaan hakeutuu enimmäkseen narsistisia kusipäitä jotka eivät useinkaan ole kovin älykkäitä.
  Miksei eduskuntaan vaadita tiettyä vähimmäisälykkyyttä????

  Reply
 • 17.8.2017 at 09:31
  Permalink

  Koko nykyinen puoluelaitos on kuin suuri puhkaisua odottava mätäpaise. Johdossa on Suomen ja kantasuomalaisten tuhoa ajavia maanpettureita ja muita rikollisia, joita eduskunnassa suuri joukko aivottomia apinoita palvelee pelkkinä kumileimasimina perustuslain vastaista puoluekuria noudattaen – mutta suurta palkkaa nostaen meidän kustannuksellamme.

  Reply
 • 17.8.2017 at 18:08
  Permalink

  Niin kauan kun on ihminen kyseessä, mikään järjestelmä ei tule olemaan täydellinen. Tämä tarkoittaa että aina tulee löytymään virheitä, korruptiota ja lobbausta oman asian edistämiseksi. Oletko sinä, ollut tekemissäsi aina täysin nuhteeton ja rehellinen? Aina löytyy jokin kohde, mihin osoittaa sormea. Tämä kirjoitus, on täysin yliampuva eikä perustu todellisiin tilastoihin. Antaa täysin yksipuolisen kuvan. Pelottelua. Muiden syyllistämistä. Lisäksi selkeitä merkkejä muukalaisvihasta, peräti Anne Berner on ongelma koska hän on ulkomaalainen. Samppa Granlund, ja ne jotka ovat tästä samaa mieltä, kannattaisi opiskella ja tutustua muiden maiden korruptioon ja ongelmiin. Antaa hieman mittasuhteita. Tämän takia esim tämä lause on perätön ”Koko Suomi 100 hanke on ollut iso farssi ja sama kuin olisi kussut joka ikisen suomalaisen päälle”. Jos maahan ei haluta muukalaisia, niin missä menee raja? Miten määritellään suomalainen? Miten otetaan huomioon etnisyys, uskonto, kieli ja muut asiat?

  Reply
  • 17.8.2017 at 20:45
   Permalink

   Suosittelen, että esim. luet tutkivajournalisti Seppo Konttisen kirjan Kansallisomaisuuden ryöstö.

   Reply
 • 17.8.2017 at 22:02
  Permalink

  Jotta keskustelua voidaan jatkaa, niin olisi hyvä että se ei vaadi kirjojen lukemista. Varmasti voit antaa jonkin napakan yhteenvedon tai, mikä parempaa, sinun näkökulman. Se kiinnostaisi.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.