Onko tässä Turun puukottaja? Katso kuva!

Sosiaalisessa mediassa leviää ohikulkijan ottama kuva, jossa mies makaa ambulanssissa. Miehen väitetään olevan epäilty tekijä Turun sarjapuukotuksiin.

Internetissä leviää myös kuva, jossa samalta näyttävä mies on poliisin taltuttamana jalkakäytävällä.

Katso ambulanssikuva mainoksen alta.

Lue myös:

4 thoughts on “Onko tässä Turun puukottaja? Katso kuva!

  • 18.8.2017 at 19:22
    Permalink

    Eroa Rusakko!Eikö omatunto Kolkuttaa? Olet yksi syyllinen tähänkin terrori tekoon.Osaatko edes Hävetä? Näitähän ole ilmoittanut haluavasi Lisää! Nyt ollaan niin pahoillaan?

    Reply
  • 18.8.2017 at 19:41
    Permalink

    Matu, ja näitä on maassa Sipilän kutsuhuudon seurauksena, kuka määrän tietää. Mitä Soinilla on sanottavaa tästä vai onko hillotolppa se ykköshomma ja makkarat kärisee grillissä vittumainen ilme naamalla. Kokoomusen lapuan sairaanhoitaja vaati että näitä on otettava lisää jottta saamme rikastettua suomea lisää.Spekuloi että onko kyseessä mielenhäiriö, tuo vakioselitys tälle paskalle.

    Reply
  • 18.8.2017 at 20:46
    Permalink

    rikastuiko kulttuuri?? kaikien taustat tiedetään, nämä eivät ole väkivallantekijöitä vaan pakenevat sitä ym ym… muuta shaibaa,

    Reply
  • 18.8.2017 at 23:19
    Permalink

    Toivottavasti saatiin tekoon syyllistynyt äkkiän sairaalaan kunnon hoitoon kaikki9ne palveluineen.
    Omat kansalaiset ehtii sinne myöhemminkin..

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.