IL & UPI: Tarina pakolaisten joukkoon soluttautuneista terroristeista täyttä satua

2

”Ulkopoliittisen instituutin tutkija vertaa Isis-taistelijoiden invaasiota tarinaan Punahilkasta. Molemmat ovat faktojen valossa täyttä satua.”Näin kirjoittaa Iltalehti Ulkopoliittisen Instituutin (UPI) vanhemman tutkijan Teemu Sinkkosen johdatuksella. Sinkkonen kirjoittaa Iltalehden mukaan, että ”terrorismin uhka on joko erittäin epätodennäköinen tai täydellisen fiktiivinen”.

”Tarina Eurooppaan soluttautuvista terroristeista sopii Sinkkosen mukaan hyvin yksiin klassisen Punahilkka-sadun kanssa. Siinä paha susi haluaa kaikin keinoin syödä viattoman uhrinsa naamioitumalla isoäidiksi, jota Punahilkka saapuu auttamaan.”, Iltalehti jatkaa.

Asiasta kirjoitti Iltasatulehti syksyllä 2015, kun 30 000 – 50 000 siirtolaista vyöryi hetkessä Suomeen. Tänään otsikkona on: Poliisivoimat täydessä valmiudessa, pelkona koston kierre.2 KOMMENTIT

  1. Sinkkonen varmaan kantaa myös vastuutaan kun jotkut naiivit suomalaiset lukevat nämä sadut uskoen niihin, eivätkä osaa olla varuillaan.

    35 000 aikuista miestä maahan ilman papereita tai mitään kontrollia, mikä voisi mennä pieleen?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.