Turun Sanomat sensuroi lukijat viikonlopuksi

Turun Sanomat ilmoittaa sivuillaan, ettei kansalaiskeskustelulle ole Turun Sanomissa sijaa ennen maanantaita. Syyksi lehti ilmoittaa joukkopuukotuksen uhrien ja heidän omaistensa suojelun.

Sananvapauden rajoittaminen ei ole länsimaissa normaalia toimintaa. Turun Sanomat poikkeaa liberaalin demokratian periaatteista ratkaisussaan ja teko on journalistisen etiikankin kannalta kyseenalainen.

Asiasta kertoi TS.



5 thoughts on “Turun Sanomat sensuroi lukijat viikonlopuksi

  • 20.8.2017 at 07:53
    Permalink

    Tuohan on valtamedian keino nykyään, työnnetään pää perseeseen tai aletaan valkopestä. Nämä toimittelijat eivät ehkä vieläkään tajua että se kääntyy itseään vastaan ja porukat etsii vaihtoehtoisia medioita, joista saa sen rehellisen tiedon.

    Reply
  • 20.8.2017 at 09:57
    Permalink

    Turun Sanomat saa ihan itse päättää, kenelle se antaa tilaa sivuilleen. Se ei ole sensuuria. Jokainen suomalainen saa ihan vapaasti perustaa oman median ja julkaista siellä, mitä haluaa ilman ennakkosensuuria.

    Reply
    • 20.8.2017 at 10:11
      Permalink

      Totta, siksi ns. valtamedia onkin kovassa alamäessä ja vaihtoehtoiset sensuroimattomat mediat kasvattavat suosiotaan.

      Reply
  • 20.8.2017 at 12:09
    Permalink

    Suomen lehdet ovat juutalaisten hallussa, kaikki Suomen lehdet ajavat samaa politiikkaa kirjoittavat niin kuin hallitus haluaa ja se on sensuuria pahimmillaan.

    Reply
  • 21.8.2017 at 01:38
    Permalink

    Eipä oikeastaan kiinnosta, en oikeasti ole tosissani avannut mitään valtamedioita jo muutamaan vuoteen. Tulen vallan hyvin toimeen ilmankin. Niiden lukeminen on kaikessa mielessä täyttä ajanhukkaa koska on mahdotonta muodostaa oikeaa kuvaa tapahtumista jos tieto mitä saat on valheellista tai puutteellista. Se ero ”vaihtoehto” medioilla on että asiat joudutaan näyttämään toteen kuvien ja todisteiden kera sekä keskustelu on avointa. Valtamedia on nostanut itsensä jalustalle kaiken hyvän puolustajana ja tällä verokkeella ei suostu mielipide tyylisiä faktojaan koskaan enempää perustelemaan.

    Tulee mieleen poliisin tiedotteet nykyään, on turha kysyä havaintoja jos tuntomerkit ovat luokkaa mies jolla oli takki housut ja kengät (enempää ei agendan takia voida kertoa).

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.