Turun terroristi turvapaikanhakija – poliisi pelkää iskuja vokkeihin

6

Turussa kaksi suomalaista tappanut ja kolme teholle puukottanutta ja yhteensä kahdeksaa havoittanut 18-vuotias marokkolaismies on TURVAPAIKANHAKIJA.

Poliisin johtopäätös on pelätä kantasuomalaisten kostoiskua vastaanottokeskuksiin.Turvapaikanhakijat kautta maailman Suomeen kutsunut lestadiolaiskeskustalainen Juha Sipilä ei tiettävästi ole kommentoinut osuuttaan tapahtuneessa.

Asiasta kertoi IS.

Näkökulma: Impivaaran loppu – yksittäistapausten alku

6 KOMMENTIT

  1. Kosto tulee -milloin ja miten? Siinäpä polpolle pohdittavaa elämän loppuun saakka. Kultamunien suojelu muuttui juuri entistäkin hankalammaksi -jokaisen poliisin kannattaa viimeistään nyt miettiä onko omaa kansaansa vastaan kovinkaan viisasta toimia? Mitä helvettiä siellä pienessä laakeripäässä pyörii että olette lähteneet tähän mukaan? Paljonko verirahaa on luvattu?

    -Ei saa antaa pelolle valtaa-

  2. Hmmm, siinäpä pohdittavaa. Ovatko suomalaiset samanlaisia vellihousuja kuin ruotsalaiset,ranskalaiset,sakemannit nykyään, englesmannit ym. euroopan maat joita on tapettu oikein olan takaa viime vuosina.Reaktiona: liput liehuu, valot sammuu, ”johtajilta” lausuntoja, emme pelkää ja matuaalto jatkuu yhtä kiihkeänä . Veikkaan että ei jos seuraava isku tulee. Mitä tapahtui-39 kun ryssä rynni suomeen ja aikoi hävittää tämän katajaisen kansan.

  3. Muualla poliisi suojelee kansalaisia, Nurinkurin Hölmölässä poliisi suojelee demlan ohjeistamana mahdollisia potentiaalisia terroristeja!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.