Turun terroriteko toi aseet esille Helsinki-Vantaalla – pidätyksiä eri puolilla Suomea

Poliisin mukaan useita henkilöitä on otettu poliisin kuultavaksi perjantaina Turussa tapahtuneen yhteensä 10:n henkilön puukottamisen tutkimuksissa. Pidätyksiä on tapahtunut usealla paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Kansainvälistä tietojenvaihtoa on myös tapahtunut. Poliisi ei anna tarkempia tietoja.

Poliisin toimintavalmiutta on myös nostettu valtakunnallisesti. Mm. Helsinki-Vantaan lentoasemalla on lisätty poliisipartioita ja varustettu niitä näkyvästi kannetuilla sarjatuliaseilla. Kyse ei ilmeisestikään ole yhden henkilön tekemän väkivaltarikoksen tutkinnasta, vaan turvallisuutta uhkaavasta tilanteesta.

Viimeksi pääsiäsviikolla 2017 Helsinki-Vantaalla poliiseilla oli sarjatuliaseet näkyvästi esillä. Silloista tilannetta ei julkisesti selitetty.

Myös Itä-Uudenmaan poliisi  nostaa valmiustilaa muun muassa Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja rautatieasemilla.

Itä-Uudenmaan apulaispoliisipäällikkö Ari Karvosen mukaan poliisin suorituskyvyn nostamiseen liittyy myös tukiaseistuksen esille ottaminen osalla partioista.

Yle lauantaina 19.08., Yle 18.08.2017..



7 thoughts on “Turun terroriteko toi aseet esille Helsinki-Vantaalla – pidätyksiä eri puolilla Suomea

  • 19.8.2017 at 07:20
    Permalink

    Aseet tanaan, mitähän helvettiä tuo hyödyttää kun muslimipaskiaiset tappavat kaduilla lastenrattaita lykkääviä naisia. Parempi keino olis Isralin ja amerikan malli jolloin ongelma eliminoituis välittömästi, heti enismmäiseen allah huutoon.

    Reply
    • 19.8.2017 at 08:47
      Permalink

      Suomessa ei ymmärretä asian vakavuutta ja ollaan vielä hämillään ”Niinistön tapaan.” Linjaus on selkeästi väärä ja tulee lisäämään vastaavien terroritekojen määrää tulevaisuudessa. Allahu huudot tulevat olemaan osa arkipäivää ja ovat Suomen päättäjien (ei kansalaisten) tietoinen valinta tässä suuressa maailmanpoliittisessa kysymyksessä. Jälkipyykkinä on tietysti jatkuva määärä kuolleita tulevien vuosikymmenien ajalle. Lisäksi erilaiset väkivaltaisuudet lisääntyvät exponentiaalisesti sitä mukaa kuin muslimeita otetaan maahan. Velaksi elävä Suomi maksaa murhaajille kansalaispalkkaa vapaan toimeentulon ja terveydenhoidon muodossa koska osa päättäjistä on sotkeutunut tähän erilaisten liiketoimien kautta. Sama ilmiö on havaittavissa kaikissa EU – maissa, jotka suoraan tai välillisesti osallistuvat valepakolaisten vastaanottamiseen. Turvallisina saarekkeina toiminnasta erillään ovat ainakin Eesti, Slovakia, Unkari ja Puola. Suomi on aina ollut nettomaksaja EU:sa ja sen rooli ei muutu ennen kuin järjestö kaatuu omaan mahdottomuuteensa, alkuperäisten tavotteiden ristiriitaisuuksien syötyä rakenteet rikki tai kun tapahtuu suurempi eroryntäys, jossa Suomenkin toivoisi olevan mukana. Silloin voi vain toivoa, että meillä oin presidentti, joka on pitänyt huolta että meillä on Baltian maiden tapaan Natojäsenyys kunnossa.

      Reply
      • 19.8.2017 at 12:02
        Permalink

        NATO olisi se vihonviimeinen naula suomineidon arkkuun.

        Reply
        • 19.8.2017 at 15:36
          Permalink

          Ei suinkaan. Nato on sotilaallinen yhteistyöjärjestö, joka auttaa saamaan edullisesti niin vahvan puolustuksen, että parempaa ei voi saada millään rahalla itse. No, ehkä kymmenkertaistamalla puolustusbudjetin tai vielä enemmän.

          Reply
  • 19.8.2017 at 10:23
    Permalink

    Ei tuo ”valmiuden kohottaminen” auta yhtään mitään. Vain se muuttaa tilannetta jos matut poistetaan maastamme.

    Kansanedustajmme ja kunnallispolitikkomme: Nytkö on hyvä ja tyytyväinen olo? Nytkö ollaan siinä mihin on pyritty? Joko nyt voitte nukkua yönne levollisesti?

    Reply
  • 19.8.2017 at 11:59
    Permalink

    Ilman rajavalvontaa kaikki toimenpiteet ovat täysin hyödyttömiä. Jokainen täysjärkinen
    ymmärtää näin yksinkertaisen asian -nämä helvetin kalliit poliisin pelleily operaatiot ovat pelkkää harhaa ja HARHAUTUSTA jonka tarkoitus on kääntää ihmisten huomio pois oleellisista asioista.

    Reply
    • 19.8.2017 at 15:42
      Permalink

      Kun rajat ovat sepposen selällään auki ja ministerit suorastaan kehuvat islaminuskoisten rikastavaa vaikutusta, ei tuo terrori-ilmiö, raiskausten vahva kasvu, eikä muukaan rikollisuuden kasvu hellitä lainkaan. Niistä ei ole missään tullut kuin ongelmia ja valtavat kulut. Tämä oli tiedossa, joten media ja poliitikot ovat valehdelleet täysin tietoisesti.

      Tällä menolla Suomesta tulee vähitellen suomalaisille täysin vieras helvetti. Ja miksi? Ihan turhaan. Mitään näistä ongelmista ei olisi tarvinnut ottaa vastaan. Oli tiedossa, että tähän ja pahempaan se johtaa, mutta media ja poliitikot ovat salanneet sen tiedon ja puhuneet ihan muuta. Suomalaisia huijattiin omien toimesta.

      Jos kansa ei tätä kehitystä halua, on aika avata silmät ja pysäyttää tämä kehitys. Viisas tajuaa ratkaista ongelman ennen kuin se pilaa koko elämän. Tyhmempi elää toivoen, että ongelmaa ei tule ja haluaa uskoa niitä, jotka valehtelevat, ettei ole ongelmaa. Hänellä herää halu ratkaista ongelma vasta sitten, kun se on jo pilannut elämän.

      Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.