Li Andersson antoi pelolle vallan!

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson antoi kotikaupunkinsa terrori-iskun yhteydessä pelolle vallan. Andersson jakoi poliisin vaaratiedotteen iskusta saatesanoin: ”Poliisi pyytää kaikkia välttämään Turun keskustaa!”Anderssonin ulostulo on poikkeava. Vasemmistoliiton puolelta ollaan totuttu kuulemaan n.s. kohtaamisteoriaan liittyviä ulostuloja, joissa kehoitetaan kantaväestöä lähestymään siirtolaisperäisiä ja viettämään heidän kanssaan aikaa.

Anderssonin Vasemmistoliiton linjasta poikkeava ulostulo tuskin tarkoittaa puolueen kannan muuttumista maahanmuuttopolitiikassa. Lienee luontevaa olettaa, että ulostulossa on kysymyksessä sitten kuitenkin n.s. yksittäistapaus.

Sauli Niinistö kuitenkin korosti omassa puheenvuorossaan sitä, että pelolle nimenomaan ei tule antaa valtaa:8 thoughts on “Li Andersson antoi pelolle vallan!

 • 20.8.2017 at 22:31
  Permalink

  Oliko Liin kohdalla kyse nyt siitä ettei väkivalta ollutkaan Vasemmiston aikaansaamaa? Jolloin se olisi ollut terrorismia parempaa väkivaltaa. Suorastaan suositeltavaa väkivaltaa.

  Osaisikohan Lii vastata tähän?

  Reply
 • 21.8.2017 at 01:11
  Permalink

  Ei kerennyt pieni suomi täyttää 100 vuotta kun punaterrorin kylkeen tuli islamilainen terrorismi.

  Reply
 • 21.8.2017 at 03:20
  Permalink

  Pelolle on nimenomaan annettu valta!
  Nyt pelkäävät terrorismia paskat housussa ja antavat turvapaikan ihan kaikille, ette jollekin tule paha mieli.
  Hylsyt perutaan ja discorahaa lisätään.
  Sitten vielä nöyränä kysytään mitä voisimme vielä kunniakansalaisten hyväksi tehdä.

  Reply
 • 21.8.2017 at 06:33
  Permalink

  Liv:n vain pitää kohdata pelkonsa eikä anna pelolle valtaa. Näinhän YLE;n illassa neuvottiin vuosi sitten. Tai heiluttaa avainippua ja laittaa taikalapaset käteen joilla torjutaan pahinkin puukottaja YLE:n tietoiskun mukaan.

  Reply
 • 21.8.2017 at 09:31
  Permalink

  Miksi, voi miksi Li ei ollut toinen kuolonuhreista? Nyt kuoli ilmeisesti viaton nainen, Li on yksi syyllisistä tähän tilanteeseen.

  Eero Tillanen

  Reply
 • 21.8.2017 at 11:54
  Permalink

  Hyi Ertsi, ei saa noin sanoa. Mutta sallittua on vaikka rukoilla sen puolesta että jumala päättää Anderssonin elämänkaaren nyt olevan tapissa.

  Reply
 • 21.8.2017 at 11:58
  Permalink

  Saatana kun joutuu tuota narisevaa vassariturhaketta katsomaan kaikenmaailman tv-keskusteluissa.
  Tietenkään ei voi kauhalla vaatia kun on lusikalla annettu.
  Onkohan tuokin antanut karvaranteille?

  Reply
 • 22.8.2017 at 22:09
  Permalink

  Punaterrori mitä se on? Eiköhän se terrori tule vastakkaisesta suunnasta. Tosi punaterroria kun kokoajan suomen vähävaraisia sorretaan. Mikä se on se hallintarekisteri? Sikarikkaat piilottelee tulojaan ettei vaan suomen poliittisen eliitin verojen väittely ja hämärät sijoitusbisnekset tulis ilmi.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *