Kahta uussuomalaista puukotettu Vantaalla?

29
Husu Hussein on FB sivuillaan kertonut kuinka kahta ilmeisesti tummaihoista suomalaista on puukotettu Vantaan Pähkinärinteessä. Toinen puukotettu on kunnossa, mutta toinen on teho osastolla.

Husun teksti:

Myyrmäen lähettyvillä on viime yönä puukotettu kahta uussuomalaista nuorukaista – pääsin juuri puhelimesta toisen uhrin äidin kanssa.

Tekijänä muutama kantasuomalainen mies, jotka olivat lähestyneet poikia kysyen ”ovatko he muslimeja” .

Näistä somalitaustainen voi ihan hyvin, mutta arabitaustainen on teho-osastolla kriittisessä kunnossa. Tekijät kuulemma jo poliisin hallussa.

Järkyttynyt. Toivottavasti Turun tragedia ei saa aikaan mitään koston ja väkivallan kierrettä…

#eirasismille #pelipoikki

HUOM: Sain juuri kiinni toisen uhreista, joten jos mediaa kiinnostaa, häneen saa yhteyden kauttani!

Tapausta ei ole varmistettu vielä, mutta Myyrmäkiryhmässä tapauksesta puhutaan totena.

Päivitys 22.8.2017 klo 11.15: Lisää tietoa tapauksesta alkaa tihkua. Viimeisimmät tiedot tästä linkistä.

Katso myös:

Näkökulma: Husu Husseinin väitteet Vantaan puukotuksesta osoittautuivat vahvasti liioitelluiksi

29 KOMMENTIT

 1. Husunkin pitäisi jo ymmärtää että he eivät ole suomalaisia. Suomalainen on rotu. He voivat olla Suomen kansalaisia joka osoittaa mihin maahan maksaa veronsa. Mutta suomalaisia heistä ei ikinä tule.

  Eikös näillä ole se ”silmä silmästä” yhä voimassa? Vai oliko se juutalaisilla?

  • Ei voi tulla koskaan suomalaista? Ja miksi ei?
   Suomalaisuus rotuna ei ole mikään homogeeninen yksi ryhmä. Itäsuomalaiset on geeneiltään lähempänä venäläisiä kuin länsisuomalaisia, jotka vastaavasti ovat lähempänä ruotsalaisia kuin itäsuomalaisia. lappalaiset ovat sekaisin ruotsin, norjan, suomen ja venäjän kesken. Eli mitä ovat ne sinun suomalaisesi? Teidän kylän sukurutsaiset porukatko?

   • Mustaa suomalaista ei ole olemassa. Suomen kansalaisuus ei tee suomalaiseksi. Kysyttävää?

    • On toki. Väittämäsi mukaan geenit ilmeisesti tekevät sitten suomalaiseksi? Onnea matkaan sen kanssa. Geenien ja ulkoisten ominaisuuksien perusteella rajoja voidaan vetää vaikka kuinka paljon. Mikä on musta? Missä kohtaa musta lakkaa olemasta musta ja kuka sen päättää? Tunnen suomalaisia sukuja jotka ovat olleet täällä satoja vuosia, mutta peräisin ihan muualta. Geenit lienee 99.99% suomalaisia (mitä se nyt onkin) mutta pikmentin kanssa sattuu aina välillä jotain jännää – eli tulee vähän mustempaa hiusta, silmää ja ihoa. Kaltaisesi ihmiset toki heti huomauttelevat siitä, vanhempiensa hyväksikäyttämiä ja koulukiusattuja rasisteja kun ovat.

   • Suomalaisiksi synnytään ja pitää olla tarpeeksi sukupolveja takana että voi sanoa Suomalaiseksi.

   • Uskotko sä ihan ite tuohon mantraan, jonka olet oppinut Hesarista? Jos uskot, niin suosittelen tarkistamaan, että menikö se sitten kuiteskaan aivan sanasta sanaan oikein. Ja, jos edelleen uskot, niin viekö tämä idea edes omassa mielessäsi oikeasti sinne saakka, että neekerit hyväksyttäisiin suomalaisiksi?

    Sinun on ulotettava sama moraali myös suomalaisiin, jonka oletettavasti kohdistat muiden kansojen suojaksi. Se ei saa toimia aina vain yhteen suuntaan. Sinun on myöskin ulotettava sama logiikka meihin ihmisiin, jonka kohdistat muualle eläinkuntaan. Saman, minkä näet muiden eläinten parissa, näet myös ihmisten keskuudessa.

   • Vastaus kysymykseesi:
    Jos suomalaisuutta ei ole olemassa, kuten väität, Ei kenestäkään ulkomaalaisesta voi silloin tulla suomalaista.

   • Jartsa ykkää loisista somaleista..haluaako Jartsa-hnittari somalimunaa??? Saira paskasvukakki..suksi ho mo vittuun.

  • Kyllä !
   Me olemme vieraat Suomessa ja niin on pakko noudattaa joka ikinä säännöt, laki ja onhan pakko kunnioittaa Suomen kulttuurin, tavat, historian jne. Onhan pakko oppimme ja niin unohdetaan turhia vaatimuksia. Suomessa asuvat myöskin Hindulaiset, Budhalaiset, Juutalaisia ja toki ateistit.
   Ei kenellekään on vaatimuksia kun muslimit, tämähän on täytyy lopettaa…!!!

   Yst,
   Suomen vieras/maahanmuuttaja

 2. Husun täytyy älytä, ettei hän tai muutkaan ole ikinä suomalaisia. Tosin nykyään, kun puhutaan suomalaisesta niin se voi tarkoittaa vaikka australialaista jättikengurua. 😀 Minulle ei somali ole ikinä suomalainen, EI IKINÄ!!! Minäkään en olisi somalialainen, jos sinne tunkeutuisin.

  • Sori Henri, suomalainen on rotu. Suomalaiset ovat euroopan alkuperäsikansaa ja vaikka tuola ylempänä väitetään että lännessä ollaan lähempänä ruotsalaisia ja idässä lähempänä venäläisiä niin se ei pidä paikkaansa. Meillä suomalaisilla on kaikista muista euroopan maista poikkeava DNA-ketju. Sitä ketjua ei tavata muissa euroopan maissa, eikä Ruotsin lisäksi Venäjälläkään.

   Meillä suomalaisilla on sellainen ihme eduksemme että kun syntyy uusi lapsi, niin muutaman prosentin todennäköisyydellä hänen DNA-ketjunsa löytyy aikaisemmin suomalaisesta DNA-kartastosta. Olemme siis yhä kehittyvä kansa joka saavuttaa DNA:n puolesta loistonsa muutaman sadan vuoden päästä. Sen sijaan esim. keski-euroopassa, uuden lapsen synnyttyä, hänen DNA:nsa on lähes 80% todennäköisyydellä jo aikaisemmin rekisteröity. Se tarkoittaa että euroopan kansat ovat jo voimakkaasti taantuvia kansoja. DNA-ketjujen mukana tulevat ongelmat kuten sairaudet seuraaviin sukupolviin.

   Jos tilannetta tarkastellaan tällä tavalla niin suomalaisten pitäisi jaka perimäänsä euroopan eri maihin, eikä päinvastoin. Meille kansana tai rotuna ei ole mitään hyötyä siitä että kansalaistemme geeniperimä taantuu. Se tuo mukanaan odottamattomia ongelmia.

   Mutta takaisin asiaan… Me olemme todellakin poikkeuksellinen rotu joka täyttää alkuperäiskansan määritelmän. Sitä ei vain EU-neuvotteluissa aikoinaan haluttu tuoda julki poliittisista syistä. Ja siksi ei suomalaiseksi synnytä, jos jompkumpi vanhemmista ei ol rodultaan suomalainen.

   Onhan neekerinkin ja valkoisen jälkeläinen mulatti. Ja intiaanin ja valkoisen jälkeläinen mestitsi.

 3. Reilut 8 tuntia Husun postauksen jälkeen ei ole pihahdustakaan tuosta suavkkien herkku-uutisesta missään mediassa.

 4. Kuka tuo Hussein on kun levittää valeuutisia? Mikä on tarkoitus?

  Somaliassa on rauha maassa ja ihmisten odotetaan palaavan kotimaahansa, miksi kutsu ei ole saavuttanut Suomen somaleita tai jos on miksi rakkaan kotimaan kutsuun ei vastata.

  Oma kulttuuri ja kieli ovat ihmisen itsetunnon tukipilareita.
  Suomessa on suomalainen kulttuuri ja Somaliassa somalialainen.

 5. Taitaa valemedia olla hiukan varpaillaan tarttua uuteen tehtyyn valeuutiseen Turun Sanomien matusankariuutisoinnin jälkeen

 6. Tämä on saman tason juttu kuin se Turunsanomien toimittajan Rebekka Härkösen lehtijuttu. Rekkalesbo toimittaja valehtelee minkä kerkiää. Viimeisin todiste on muulla oli verta hihan suussa. Onko kukaan nähnyt että hän auttaa puukotettua, ei ole. Ainoastaan Rebekk on nähnyt että hänellä on verta hihassa. Mistä me tiedämme, ettei matu etsinyt uhrin esimerkiksi uhrin lompakkoa, tarkoituksenaan nyysiä se ja siinä yhteydessä on sotkenut paitansa??

 7. Valehteleva Somalihomo.Somput on etsinyt aasia tyttöystäväkseen läheiseltä laitumelta ja ovat naarmuttaneet itsensä paikalla olleeseen piikkilankaan. Aasia ei onneksi löytynyt, olisimme saaneet muuten taas lukea lehdestä elämen hyväksikäytöstä ja aasin kärsimyksistä.

 8. ”Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta kerrotaan Twitterissä, että sunnuntain tapahtumat Vantaan Pähkinärinteessä ovat asianomistajan kertomuksen ja paikkatutkinnan välillä ristiriitaisia.”
  Johtuisiko tarinan ristiriidat mahdollisesti siitä, että Somali valehtelee….

 9. Ajetettelin tulla jatkamaan jartsan kanssa aloitettua ”rakentavaa dialogia” mutta jartsa on mitä ilmeisimmin poistunut hoitamaan lemmikkejään.

  -No, edellisistä viesteistä selvinnee kaikki oleellinen. Luonnon lakeja ei pysty kukaan muuttamaan -ei edes jartsa.

 10. Pökäle tunnusti itse valehdelleensa. Jälleen kerran! Nyt olisi syytä tutkia syyllistyikö Husu kiihoittamiseen kansanryhmää vastaan? Minusta kriteerit täyttyy hyvinkin selkeästi.

 11. Ymmärtääköhän tuo husu että, sen uskottavuus alkaa tosissaan olla kuin elokuvissa, jokohan seuraava osa on käsikirjoitettu ja luulis tuossa asemassa olevan edes yrittävän keikkua todellisuudessa

 12. itekki kuulin että somaliassa olisi rauhamaassa ja jälleen rakentamista käynnissä, miksi eivät palaa kotimaihinsa, kun ilmeisesti vielä töitäkin olisi tarjolla..?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.