Näkökulma: Anteeksi, muslimit!

Minua raivostuttaa kaikkien muslimien leimaaminen pahoiksi. Erityisen typerää on, että jokaisen terroriteon jälkeen voimistuvat kaksi äärimmäistä ja idioottimaista mielipideklusteria.

RAJAKIT: ”Muslimit ovat terroristeja. Jeesus rules. Olemme juutalaiskristillisiä. Länsimainen arvopohja. Ei saa sallia maahanmuuttoa islamilaisista maista.” jne.

SUVAKIT: ”Ei liity islamiin. Ei ole oikeaa islamia. Yksittäistapaus. Yksinäinen susi. Ei saa antaa pelolle valtaa. Islam on rauhanuskonto. Uskonto muiden joukossa. Radikalisoituminen ja syrjäytyminen on rasistien syytä.”

Irtisanoudun jyrkästi ja tasapuolisesti molemmista ryhmistä. Vaikka olen varmasti itsekin lietsonut islaminvastaista mielialaa, koska islam on monin tavoin perseestä, haluan tässä nyt hiukan olla katuvinani, koska se on varmasti joissain vastaanottajissa lisännyt muslimifobiaa ja muslimivihaa. Oikeasti en kadu, koska vika on vastaanottajassa, jos ei ymmärrä mitä tarkoitan ja kiihottuu kaikkia muslimeja vastaan.

Pyydän anteeksi muslimeilta, jotka ovat yhteensopivia aidosti moniarvoisen ja monikulttuurisen utopian kanssa. Ne, jotka eivät ole, toivon heidän näkevän valon ja luopuvan ihmisvihastaan tai vaihtoehtoisesti itsemurhapommittavansa itsellä jossain keskellä aavikkoa, häiritsemättä rauhallisia ihmisiä. En lainkaan pyydä anteeksi sellaisilta muslimeilta, jotka haluavat muiden alistuvan heidän uskontojensa määräyksille millään tavalla. En niiltä tahoilta, joille monikulttuurisuus merkitsee vain sitä, että muiden pitää sopeutua islamiin, muslimien ei pidä sopeutua. Se, joka kerjää kunnioitusta muilta, ei ansaitse muiden kunnioitusta, varsinkaan jos siihen liittyy vielä uhkailua.

KERTAUSTA

Kirjoitin 6 vuotta sitten hartaasti pitkää islam-kirjoitusta Minä ja islam, eikä minulla ole siihen paljon lisäämistä.

Islam oli ehkä syntyessään jossain mielessä edistysaskel, jopa naisten oikeuksille (vain 4 vaimoa sallittiin), ja jossain vaiheessa islamilainen kulttuuripiiri oli Eurooppaa edellä (vaikka Kiina lie ollut sivistyneempi jo silloin). Muukin kuin onneton nobelistien määrä todistanee, että islam estää omaa ajattelua ja koko yhteiskunnan kehittymistä. Ehkä juuri siksi muslimit vihaavat erityisesti buddhalaisuutta, jonka uskontunnustuksen voisi kiteyttää Jope Ruonansuun tavoin: ”Aattelepa ite!”. Itse en näe, että islam voisi mitenkään uudistua ja kuulua ihmiskunnan tulevaisuuteen, vaan siitä on päästävä kokonaan eroon.

Nettikeskustelu on harvinaisen huono väline näin laajan asian käsittelemiseen. Ongelman ytimessä ovat tietenkin käsitteet islam ja muslimi. Aina joku loukkaantuu jo pelkästään aiheesta. Islam tuntuu olevan Suomessa uusi Neuvostoliitto, josta saavat puhua vain ”kremlologi” eli Koraanin kääntäjä Jaakko Hämeen-Anttila ja islamilaiset tahot.

Maltillisen muslimin käsite ja heidän osuutensa yli miljardista muslimista on myös kovin epäselvä. Pitäisi olla kiistatonta, että islam kiihottaa väkivaltaan, koska islamilaisen väkivallan tekijät perustelevat tekoaan islamilla. Muutamien väkivallantekijöiden taustalla on myös rahoittajia, tukijoita ja kiihottajia. Kyselytutkimusten mukaan yllättävän monet ja nimenomaan koulutetummatkin muslimit hyväksyvät väkivallan vääräuskoisia kohtaan.

Olen armottoman maahanmuuttovastainen, idealismini tasolla Pentti Linkolan linjoilla. En siis hyväksy mitään maahanmuuttoa köyhemmistä maista rikkaisiin. Erojen tasaaminen pitäisi suorittaa niin, että köyhät maat rikastuisivat. Nykyinen maahanmuuttosirkus tuhoaa yhtä lailla Afrikkaa kuin Eurooppaa. Kaikkien aikojen pahin imperialistinen riisto pitää lopettaa, mutta yhtä lailla pitää lopettaa ihmisten auttaminen avuttomiksi: siis vääränlainen kehitysapu.

Islamilaisissa maissa on taatusti paljon ihmisiä, jotka pakenevat islamia. Niin uskonnollisia vähemmistöjä kuin sekulaarimpia muslimeja. Silti mielestäni etusija pitäisi antaa nimenomaan islamista luopuville ja esim. pakkoavioliittoa pakeneville naisille.

Ayaan Hirsi Ali, joka on ankaran henkilökohtaisesti kokenut islamin ja kunniakulttuurin raakuuden elämässään, on kysynyt kysymyksen, johon yhdelläkään poliitikolla ei ole vastausta: mihin islamia on tarkoitus paeta? Länsi-Euroopassa on jo alueita, jotka ovat enemmän islamin komennossa kuin sekulaarimmat islamilaiset maat. Eurooppalaisten sinisilmäisyys on sallinut kaikkein radikaaleimman islamin juurtua Eurooppaan.

Turvapaikanhakijoiden kääntyminen kristityksi tai homoksi varsinkaan kesken hakuprosessin ei vakuuta, ja molemmat on aika vaikea todistaa. Muusikkouden sentään voisi todistaa koesoitolla.

Silti emme voi ottaa vastaan edes kaikkia Afghanistanin taiteilijoita Suomeen. Suomi on jo täynnä.

TATAARIKORTTI

Nyt on ihan pakko kuitenkin läväyttää pöytään tataarikortti.

Kenellekään ei pitäisi olla ongelma, että Euroopassa asuu sellaisia muslimiksi itseään kutsuvia henkilöitä, jotka:

 • sopeutuvat täydellisesti moniarvoiseen, sekulaariin ja monikulttuuriseen yhteiskuntaan
 • osaavat harjoittaa islamia vaatimatta ympäröivää yhteiskuntaa noudattamaan islamia millään tavalla
 • osaavat kunnioittaa ihmisoikeuksia
 • eivät puutu alaikäisten tyttäriensä ruumiilliseen koskemattomuuteen ja antavat heidän olla käyttämättä mitään huivia täysi-ikäiseksi asti
 • eivät peitä kasvojaan tai vaadi naistensa kasvoja peitettäväksi, koska se on epäkunnioittavaa ja röyhkeää muita ihmisiä kohtaan. Kasvohuivi rikkoo sosiaalisen sopimuksen ja koherenssin.
 • olla vaatimatta sellaisia erioikeuksia, jotka vähentävät muiden oikeuksia tai aiheuttavat muille kustannuksia
 • olla vinkumatta rasismista ja syrjinnästä
 • olla vaatimassa kunnioitusta, vaikka eivät itse kunnioita muita
 • eivät tulkitse velvollisuudekseen muslimina, vihata, huijata, riistää, käännyttää tai tuhota vääräuskoisia

Siis lisää tataareja Suomeen, perustettakoon vaikka uusi Krim. Mutta hilluville haittamuslimeille postimerkki perseeseen ja pois Euroopasta.

Alan Salehzadeh kirjoitti jo tammikuussa 2017 mainion kirjoituksen Ketkä ulkomaalaiset poistaisin maasta.

USKON ”SALALIITTOIHIN”

En kuitenkaan halua olla niiden tahojen hyödyllinen idiootti, jotka käyttävät islamilaista terroria ajaakseen jotain muitakin asioita, kuten omia bisneksiään, ihmisten vapauksien rajoittamista, riistokapitalismia jne. Siinä mielessä pidän huolestuttavana, että todellakin kaikki terrori-iskut ovat näennäisesti muslimien tekemiä ja näin ollen muslimivastaisuus kasvaa, vaikka virallisesti poliitikot valkopesevätkin islamia minkä ehtivät.

Pidän erittäin mahdollisena, että vaikka ”se huutaa allahu akbar ja sen nimi on Muhammed”, se voi ollakin tunnettujen imperialistityrannien ja korporaatioiden asialla.

Jokaiselle järkevälle ihmiselle on selvää, että virallinen eli voittajien kirjoittama historia sisältää valheita. Kaikki salaliitot eivät edes ole kovin salaisia. Esimerkiksi juutalaisten ja vapaamuurarien valta näkyy maailmalla katukuvassa Suomea avoimemmin.

Jotkut false flagit eli lavastetut hyökkäykset on kaikkialla tunnustettukin sellaisiksi.

Valtioillakin on ikävä tapa uhrata kansalaisiaan. Oikeutukseksi ajatellaan tulevien tappioiden pienentäminen.

Hiroshiman ja Nagasakin pommitkin on valkopesty suurena humanistisena tekona, samalla kun jotain lähes satavuotiaita natsien kahvinkeittäjiä yritetään vielä saada tuomiolle.

Kuulennot, 9/11 -iskut, holokaustiksi kutsuttu tapahtumakokonaisuus ja moni muu pienempi kiistanalainen asia odottaa selviämistään. Teemu Vehkalan bloggausten tyyli saattaa ärsyttää, mutta on Turun puukotuskin VOI OLLA jotain ihan muuta kuin miltä sen halutaan näyttävän.

Kuten Manchesterin pommi, Bostonin maraton, Pariisin iskut jne. En sano, että kaikki islamilaiseksi terroriksi väitetty olisikin USA:n, Israelin jne. tekosia, mutta joku niistä voi hyvin ollakin.

Epäilyttävää on mm. se, että montaa iskua on edeltänyt hyvin samankaltaisen hätätilanteen harjoitus. Epäilyttäviä ovat hörhösivustojen väitteet kriisinäyttelijöistä, joita ei kukaan ole pystynyt kumoamaan. Epäilyttävää on joissain tapauksissa myös pieni uhriluku, vaikka edellytyksiä olisi ollut paljon pahempaan.

On aina syytä kysyä: kuka hyötyy? Ja mitä iskuista on seurannut? Vihapuhejahtia, tiedustelulakia, kansallismielisyyden rinnastamista terrorismiin.

YOU WILL BE ASSIMILATED

Panokseni Muhammed-pilapiirroskilpailuun

Star Trek on ollut yksi Hollywoodin fiktioista, joka on heijastellut USA:n ulkopolitiikkaa. Alkuperäisessä Star Trekissä klingonit olivat kovin arabin oloisia raakoja vihollisia, mutta Next Generationissa he olivatkin jo liittolaisia, aivan kuten Saudi-Arabia, USA ja Israel reaalimaailmassa. Uusi paha olikin romulanit, jotka muistuttavat kiinalaisia.

Kaikista hirvittävin on kuitenkin Borg. Sillä ei ole muuta sanottavaa kuin: ”You will be assimilated. Resistance is futile.” eli ”Sinut sulautetaan. Vastarinta on turhaa.”

Vertauskuva on kiehtova. Tahdottomien kyborgien avaruudessa leijuva musta kuutio muistuttaa Kaaban kiveä ja islam vaatii täydellistä alistumista.

Eli mieti: mitä tällä kaikella halutaan saavuttaa? Islamin vastustaminen on minusta kansalaisvelvollisuus, mutta tarpeeton muslimi- ja maahanmuuttajavihan lietsominen ei auta sen enempää kuin imelä monikulturismikampanjointi. Viholliset ovat aivan toisaalla. Käynnissä oleva sota maailman resursseista on ennen muuta suurten valtioiden ja yhtiöiden välillä. Me muut olemme pelinappuloita.

Siis anteeksi kaikki rauhaa rakastavat ja toisten ihmisten vapautta kunnioittavat muslimiksi itseänne kutsuvat ihmiset!

Meidän pitää puolustaa vapautta kaikilta hyökkäyksiltä, ei ainoastaan poliittiselta islamilta. On vastustettava kaikenlaista sensuuria ja sortoa kaikin laillisin keinoin.

Kuolema tyranneille! Vapaus akbar!

Petri Kaivanto

4 thoughts on “Näkökulma: Anteeksi, muslimit!

 • 21.8.2017 at 15:31
  Permalink

  Vain täydellinen muslimien poistaminen euroopasta voi pelastaa tilanteen -Se fakta ei muutu mihinkään.

  Reply
  • 21.8.2017 at 18:44
   Permalink

   Ensin täytyy määritellä muslimi. Luulisin, että tuo Alanin lista on kuitenkin oikein hyvä alku. Euroopassa syntyvien muslimien radikalisoitumista on tietysti vaikeaa estää eikä heiltä voi ottaa kansalaisuutta pois.

   Reply
 • 21.8.2017 at 17:29
  Permalink

  Sielä missä on muslimeita, sielä on aina tapeltu ja tullaan aina tappelemaan. Kerrompa Petrille nyt hyvän esimerkin omasta elämästäni.

  Olin töissä monikansallisessa yhtiössä. Sielä samalla osastolla oli eräs Turkkilainen joka oli syntynyt Saksassa kuten suurin osa Saksan turkkilaisista. Silti hänellä oli Turkin passi. Ihmettelin passia ja hän sanoi että se on sen vuoksi että hän voi joskus mennä takaisin kotimaahansa. Kun sanoin että eikös Saksa ole hänen kotimaansa, niin hän vaikerrellen sanoi että Turkki on aina hänen kotimaansa. Hän vain elää Saksassa.

  No, vuodet vierivät, olimme hyviä ystäviä. Hän kertoi minulle miten suomalaiset olivat aikoinaan auttaneet Turkin sodassa turkkilaisia ja siksi kouluissa yhä edelleen opetetaan että Suomi on Turkin veljeskansa. Teimme töitä yhdessä, kävimme olusilla, vierailimme perheinemme toistemme kodeissa. Voidaan siis sanoa että olimme useita vuosia läheisessä kanssakäymisessä. Saksalaiset ja englantilaiset varoittelivat kaveeraamasta turkkilaisten kanssa. Ihmettelin miksi. Olinhan pelastanut kaverin muutamia kertoa työpaikan virheistä ja hän tuntui olevan niistä iki kiitollinen. Hän jopa sanoi minulle että olen turkkilainen vaikka en vielä tiedä sitä. Ihmettelin vähän sanavalintaa.

  Mutta… Tuli se päivä, vuosien päästä, kun töissä meille tuli tekninen ristiriita. Hän halusi ratkaista erään ongelman vaihtehdolla A, mutta koska se ei ollut teknisesti mahdollista, sanoin että se tehdään vaihtehdolla B. Ja kun hän vänväämällä vänkäsi, niin sanoin että se tehdään vaihtoehdolla B ja piste. Silloin tuo vuosia tuntemani turkkilainen syöksyi kurkkuuni ja kuristi huutaen ”Sinä olet vääräuskoinen, sinä olet väärässä”. Ja olisi varmaan kuristanut minut hengiltä elleivät englantilaiset ja saksalaiset kolleegat olisi tulleet väliin ja repineet häntä irti minusta. Kun turkkilainen oli heitetty huoneesta ulos, engantilasiet sanoivat:”Mitäs me sanottiin. Älä ikinä kaveeraa turkkilaisten kanssa”. Ja minä olin niin pyörällä päästäni etä en voinut ymmärtää mitä oli tapahtunut. Vuosia tuntemani kaveri oli varoittamatta, täydessä raivon vallassa hyökännyt päälleni ja aikonut tappaa. Ja vain sen vuoksi ettei hänen ehdotuksensa ollut teknisesti toteuttamiskelpoinen.

  Niin että allaha ja akbaaria Petrille vaan. Antaas olla kun tuntemasi rauhanuskonnon edustajat kuristavat sinuta tai tekevät ”turkkilaisen koston”.

  Minä opin sen verran tuosta että en ole syönyt mitään mitä ne valmistavat sen jälkeen. Ja joka paikassa olen pitänyt vähintään viiden metrin hajuraon. Ja jos joku on koittanut juttusille, niin ”taikahanskaa” eteen. Saman kohtelun ovat saaneet kaikki värilliset, Aasialaiset poikkeuksena. Minä en kommunikoi somalien tai arabien kanssa, Ja pidän aina hajuraon.

  Onko se vihaa? Minusta se on kokemuksen mukanaantuomaa viisautta. Ja minä haluaisin että kaikki muslimit lähetettäisiin maasta ulos. Sen jälkeen suomalaisillakin olisi asuntoja tuhatmäärin ja täystyöllisyys.

  Reply
  • 21.8.2017 at 18:48
   Permalink

   En voi lainkaan vähätellä kokemustasi. Minulle on vähempikin riittänyt ymmärtämään omat kulttuuriset preferenssini eli missä kulkee minun suvakkiuteni raja. Vaikka tykkäänkin hummuksesta ja lampaan jauhelihasta, en ole lainkaan innostunut lisäämään lähi-itäläistä värinää Eurooppaan. Nykyäänkin on jo aivan liikaa.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.