Kultistit murhaavat Nigeriassa mustan magian tarpeisiin

Lähes 30 ihmistä on tapettu kultistien toimesta Nigeriassa. Nigerian poliisi on nyt ottanut kiinni 11 kultista, joita epäillään näistä kultistisista murhista.



Kultistit murskaavat Nigeriassa ihmisten päitä kivillä voidakseen valuuttaa niistä verta. Verta käytetään mustassa magiassa. Kultistisen Badoo-jengin uskotaan olevan syyllinen noin 30 ihmisen hengen riistämiseen.

Eräässä järkyttävässä tapauksessa kaksi naista ja vauva joutuivat kirkossa käydessään kultistisen murhan uhreiksi. Heidän päänsä murskattiin.

Asiasta raportoi NG ja DM.



One thought on “Kultistit murhaavat Nigeriassa mustan magian tarpeisiin

  • 22.8.2017 at 05:53
    Permalink

    Ja noita kun alkaa lappamaan eurooppaan, palaa keski-aika taikauskoineen takaisin.Tosin noille kulteille voi suomen hallitus antaa veikkauvaroista runsaita avustuksia että pääsevät toteuttamaan uskontoaan. Onhan uskonnovapaus euroopassa pyhä asia.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.