Näkökulma: Paavi puolustaa yksilöitä – vai puolustaako?

Helsingin Sanomat raportoi Katolisen kirkon johtajan, paavi Franciscuksen ottaneen voimakkaasti kantaa jälleen siirtolaisten puolesta.Paavi sanoi: ”Periaate, jonka mukaan yksilö on kaiken keskiössä, velvoittaa meitä aina asettamaan henkilökohtaisen turvallisuuden kansallisen turvallisuuden edelle.”

Paavilta vaan unohtuu tässä yksi asia. Se, että laittaessamme siirtolaisen yksilökohtaisen turvallisuuden kansallisen turvallisuuden edelle tarkoittaa sitä, että jonkun muun maassa jo oleskelevan yksilöllinen turvallisuus uhrataan siirtolaisten hyväksi, niin yksilöinä kuin kollektiivina.

Tai siis suoraan sanoen, Paavi sivuuttaa sen, että Turun toreilla viruneetkin olivat yksilöitä. Heillä ei paavin mielestä ole oikeuksia, koska he kuuluvat harmaaseen massaan, kantaväestön kollektiiviin, jossa ei sitten näemmä Paavin mielestä ole yksilöitä.

Mutta helppoahan se sieltä panssarilasin takaa on tietenkin arvojohtaa ja huudella, ihmisoikeuksistakin, kun itsellä on vartiokaarti 24/7/365 varmistamassa ne ikiomat yksilökohtaiset oikeudet.3 thoughts on “Näkökulma: Paavi puolustaa yksilöitä – vai puolustaako?

 • 22.8.2017 at 05:55
  Permalink

  Ottas perkele sen vatikaanin täyteen matuja ja antaisi omisuutensa niiden käyttöön (sitähän piisaa), mitä helvettiä vinkuu. Esimerkkiä, esimerkkiä näyttämään.

  Reply
 • 22.8.2017 at 08:33
  Permalink

  Aika on jo ajanut paavi-instituution ohi. Jäljellä on lauma opportunisteja joille Vatikaanin varallisuus on mannaa.

  Syntyvyyden rajoittaminen olisi tällä hetkellä tärkeä toimenpide maailmanrauhan edistämiseksi. Kenen etu on että lapset kärsivät nälästä ja sairauksista joiden hoitoon vanhemmilla ei ole varaa?

  Reply
 • 22.8.2017 at 09:59
  Permalink

  Paavihan ajaa oligarkkien satanista päämäärää ja se on yksi vallan keskittymä. Petrodollarin apupoikana härivä paavi pitää suuret joukot ihmisiä maltillisina siten tuhoaa euroopan kansat. Täysin tarkoitushakuista toimintaa.

  Suomessakin on unohdettu se että kaiken ydin on perhe: mies, nainen ja lapset. Perhe on ydinyksikkö jotta maamme selviää ja on puolustuskykyinen. Siksi henkilökohtaisesti en tunne minkäänlaista empatiaa ”sinkkuja” tai ”lapsettomia” kohtaan. He ovat maamme sokeritoukat jotka syövät rusinat pullasta ja kuolevat yksinäisinä. Perhe on jokaisen yhteiskunnan ydin ja heitä tulisi tukea kaikin keinoin.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *