Neljä henkilöä vangittu epäiltyinä Turun puukotuksista

Neljä miestä on vangittu epäiltyinä Turun puukotuksista tai osallisuudesta niihin. Vangitsemisvaatimuksia käsiteltiin Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa tänään.

Pääepäilty vangittiin todennäköisin syin epäiltynä kahdesta terroristisessa tarkoituksessa tehdystä murhasta ja kahdeksasta terroristisessa tarkoituksessa tehdystä murhan yrityksestä.

Myös yksi osallisuudesta epäilty mies vangittiin todennäköisin syin. Sen sijaan kaksi muuta miestä vangittiin syytä epäillä -perusteella. Osallisuudesta epäiltyjen miesten rikosnimikkeet ovat samat kuin pääepäillyllä.

Keskusrikospoliisi oli jättänyt vangitsemisvaatimuksen myös viidennestä miehestä, mutta hänet päästettiin tänään vapaaksi, koska vangitsemisen edellytykset eivät täyttyneet. Hänen vangitsemistaan ei siis käsitelty oikeudessa lainkaan. Tutkinnanjohdon iltapäivällä tekemällä päätöksellä häntä ei myöskään ole enää syytä epäillä rikoksesta.

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.