Laadukasta journalismia Turun Sanomien ja Aamulehden tapaan

Laadukkaasta, puolueettomasta ja mielipiteiden muokkaamiseen pyrkimättömästä journalismistaan tunnetut laatumediat Turun Sanomat ja Aamulehti jatkavat jo tutuksi tulleella korkeatasoisella linjalla.

Viimeisin huippusuoritus puolueettoman tiedonvälityksen saralla nähtiin tänä aamuna, kun kyseiset mediat raportoivat perussuomalaisten eduskuntaryhmän tapaamisesta. Molemmissa lehdissä jutun kuvituskuva oli peräti puolen sivun kokoinen, eikä siinä esiintynyt persujen edustajia, vaan kyseessä oli kuvaaja Joel Maisalmen ottama lähikuva erään paikalle eksyneen Soldiers of Odin -järjestön jäsenen takin selkämyksestä.

Aamulehdessä saman aukeaman toisella sivulla oli juttu keskustan vastaavasta eduskuntaryhmän tapaamisesta. Jutun kuvassa Antti Kaikkonen tapaa ihmisiä Savonlinnan torilla. Ihmetystä herättää, miksi tämän jutun kuvitukseksi ei samojen korkeiden laatustandardien mukaisesti valittu kuvaa jonkun ohikulkijan kengänpohjasta?

Myös Eurajoen perussuomalaiset ovat panneet merkille tämän journalismin riemuvoiton. He kommentoivat asiaa Facebookissa seuraavasti:

 

 

5 thoughts on “Laadukasta journalismia Turun Sanomien ja Aamulehden tapaan

  • 23.8.2017 at 11:08
    Permalink

    Noo… Onneksi en ole rahoitanut noita medoita enää vuosikausiin. Joskus 10 vuotta sitten tuli aamulehti mutta kun jokaisessa sunnuntanumerossa alkio olla etusivulla neekerietä, niin kyllästyin siihen asennekasvatukseen. Ja kun puhelimeen sanoin kerran ”En halua mitään Jerusalem-postia” niin eipä ole soiteltu sen jälkeen.

    Reply
  • 23.8.2017 at 14:10
    Permalink

    ”Laadukkaasta, puolueettomasta ja mielipiteiden muokkaamiseen pyrkimättömästä journalismistaan tunnetut laatumediat Turun Sanomat ja Aamulehti ….”

    AL:n puolueeton linja on yhtä kuin suvakkien linja. Voi sitä puolueetonta aivopesun määrää, mitä ko. lehti on väärällään!

    Reply
  • 23.8.2017 at 21:35
    Permalink

    Niin hyvät ihmiset moniko teistä haluaa että uutiset ovat kuin elokuvia ja vain pohjautuvat todellisiin tapahtumiin.

    Uutinen puukotettujen auttamisesta esimerkiksi pohjautui todellisiin tapahtumiin että uhreja yritettiin auttaa mutta uutisoidut auttajat eivät olleet ilmeisesti todellisia, haluatteko tosissaankin maksaa tällaisista uutisista??? miettikää mitämuuta paskaa teille syötetään!!

    Toisekseen,auttamistarpeen aiheuttajien kansallisuus,alkuperä eikä uskomukset valehtelulla muutu miksikään.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.