Mikael Jungner haluaa autioittaa maaseudun: Syrjäseutujen omakotitalot jäätelötuutin arvoisia

Värikkäistä ja mielipiteitä jakavista lausunnoistaan, joidenkin mielestä harkitsemattomista möläytyksistään, tunnettu Mikael Junger kohahduttaa taas. Jungner on viime aikoina Facebook-sivullaan ottanut useampaankin otteeseen kantaa kaupungistumisen puolesta.

Samalla kun hän liputtaa voimakkaasti kaupungistumisen nimiin, hän tuomitsee syrjäseutujen omakotitalot jäätelötuutin arvoisiksi. Hänen mielestään haja-asutusalueelta talon ostaneita on huijattu osana Suomen historian suurinta huijausta.

Myös koko Suomen asuttuna pitäminen on Jungnerin mielestä täyttä höpötystä.

Vai mitä sanotte näistä kommenteista?

Lähde: Facebook

13 thoughts on “Mikael Jungner haluaa autioittaa maaseudun: Syrjäseutujen omakotitalot jäätelötuutin arvoisia

  • 23.8.2017 at 12:11
    Permalink

    Kaupungistuminen on äijän mukaan liian vaikea sana maalaisillle. Ei taida äijä olla penaalin terävin kynä.

    Reply
  • 23.8.2017 at 12:18
    Permalink

    Jugneri on pahimmanluokan pölkkypää ja elostelija. Turhake.

    Reply
  • 23.8.2017 at 12:46
    Permalink

    Junger voisi muuttaa kimpaan koko unelmaväen ja matulauman kanssa vaikkapa niin suvaitsevaisten saarelle kuin Ahvenanmaalle. Perustakaa sinne sosialistinen kolhoosi ja olkaa lähekkäin. Säilyy mannersuomi suomalaisena meille vielä kansallisvaltiota kannattaville, niille jotka muistavat esi-isiemme työn pelloilla ja savotoissa. Hitlerkin ehdotti juutalaisille aikoinaan Madagaskarin saarta!

    Reply
  • 23.8.2017 at 13:31
    Permalink

    Ja tiedättekö mitä? Näitä tyyppejä ihan aikuisten oikeasti pidetään älykkäinä, kun ovat jostain Mensa-testistä saaneet pisteitä tyyliin: Mikä kuvio tulee seuraavaksi? Näiden olentojen kanssa on aivan turhaa ”keskustella” (eli lässyttää) yhtään mistään, ajanhukkaa.

    Reply
  • 23.8.2017 at 13:50
    Permalink

    Syylaposki nyt saa huudella mitä sylki suuhun tuo jotta hänelle tulisi parempi mieli. Mutta jos hiukankin katsoo noita tekstejä niin näkee ettei se osaa edes yhteenlaskua: 750 000 + 200 000 ei ole 1000 000.

    Sossujen jälkeläisenä se on saanut kaiken minkä sossut on sille pystyneet antamaan. Aikoinaan se edusti sossujen nuorisojastoa Sveitsissä vuoden tuoden sieltä 924:n porsaan Suomeen. Sen jälkeen sille sitten tuli se YLE:n pesti jonka sekin paskoi oikein kunnolla. Ja nyt se huutelee pariin kertaan eronneena ja keltaisessa lehdistössä ryöpytetynä että hän visioi ihmisten muuttavat kaupunkeihin. ”So fucking what?”

    Syyläposkea keljuttaa kun se tietää että Helsingissä joka kolmas asunto on yksinasuvan yli 85 vuotiaan omistuksessa. Ja se tietään että seuraavan seitsemän vuoden aikana Helsingissä tulee myyntiin 30-35% asunnoista. Se tarkoittaa että kaupungeissa asuntojen hinnat romahtavat. Eikä tilanne ole muissa Suomen tai Euroopa kaupungeissa erilainen. Sotien suuret ikäluokat ovat tämän muutoksen aiheuttajina. Ja se tarkoittaa että kun syyläposkella ei ole nyt mitään muuta kuin velkaa (omaa rahaa sillä ei ikinä ole ollut) ja ilman kaupunkiin muuttavia ihmisiä se velka lankeaa maksettavaksi kun asunnon vakuudet kuolevat alta pois. Sama on tilanne kaikilla muillakin joilla on velkaa. Teidän pitää löytää äkkiä 50% asunnon arvosta lisävakuita koska asuntojen hinnat kaupungeissa tulevat romahtamaan. Siis jos on lainaa täydestä arvosta.

    Maaseudulla ja ympäryskunnissa tilanne on toinen. Sielä asuntojen pihoilla pystyy korjamaan ajoneuvot, joilla kerätään veroalennuksia työmatkoista. Usein lähellä on metsiä joista saa marjoja ja sieniä sekä järviä joiden kalakanta täydentää ruokapöytää. Maaseudulla pystyy tekemään isäntien kanssa oravannahkakauppa ja muutenkin sielä kukoistaa oma yhteiskunta.

    Niin että antaa syyläposken huudella ja odotellaan koska se tulee kerjuulle maaseudulle, kun kaupungissa kaikki on niin kallista eikä sielä voi heittää edes tikkaa. Saati sitten käydä uimassa 200m kävelymatkalla. Työmatkakin on usein maaaaseudulla lyhyempi kuin kaupungissa. Minä kävelen kellarikerrokseen, naapurit pihamaalle töihin. Siinä kaupunkilaiset jurnuttaa ruuhkissa 20-40min suuntaansa joka päivä. Meillä otetaan päivänokoset noidenkin tuntien aikana.

    Reply
  • 23.8.2017 at 14:11
    Permalink

    Tuo ukko luskuttaa kuin tulpaton mopo..

    Reply
    • 23.8.2017 at 14:51
      Permalink

      Jotta voimme ymmärtää Jungerin ja hänen kaltaistensa houreita, on määriteltävä muutamia käsitteitä. Voiskohan Junger jotenkin auttaa.

      -Mikä on asutettu koko Suomi?

      -Mikä on asuttamaton koko Suomi?

      -Edellyttääkö asutettu koko Suomi tai sen vastakohta asuttamaton koko Suomi jotain aluetta, jolla asuu tai vastaavasti ei asu ketään?

      -Miten määritelään asuttamaton alue? Onko Jos alue B on asutettu, kuten Helsinki ja sen sitällä on alue A kuten keskuspuisto, jota ei ole asutettu paitsi metsäneläimet ja kodittomat, onko myös alue B eli Helsinki asuttamaton?

      -Mikä kokoinen asuttamattoman alueen on olatava, jotta se on asuttamaton.

      -Mikä on alueen maksimimäärä asukkaita, jotta alue voidaan määritellä asumattomaksi? 400000, 150000, 3000, 40, 3, 1 vai 0.?

      -Riittääkö koko Suomen asuttamattomuuden sertifiointiin yksi asuttamaton alue? Vai useampia alueita? Kuinka monta?

      -Kuinka pitkä oleskelu asuttamattomalla alueella riittää muuttamaan alueen asuttamattomaksi? Entä kuinka tähän vaikuttaa oleskelijoiden lukumäärä?

      Lista voi jatkaa ja määriteltävää on paljon, mutta näillä nyt ainakin pääsee alkuun.

      Reply
  • 23.8.2017 at 14:19
    Permalink

    Sopii minulle, jos Jungerille sopii se, että myös kiinteistövero määrätään siltä pohjalta, että rakennus on jäätelötuutin arvoinen. Siitä sitten maksan ilomielin vaikkapa 0,35% kiinteistöveroa.

    Reply
  • 23.8.2017 at 18:48
    Permalink

    No, ton jätkän mielipiteistä ei kannata maksaa edes jäätelötuutin hintaa. Tosin se pölvästi jakaa niitä ilmaiseksi ja siksi ”saamme nauttia” niistä… mielestäni tässä maassa tarvittaisiin joku ”laki” tms joka estäisi tommosten möläytyksien julkaisun, säästyisimme monelta mielipahalta ja noi junneritkin vaikuttais vähän fiksummilta… kaikki voittaisi…

    Reply
  • 23.8.2017 at 23:31
    Permalink

    Miihkalille kysymys joka tuli äsken sienimetsällä mieleeni. Sieniä on ihan mukavasti nyt, noin 50m päässä alkavasta metsästäni sain 6kg kanttarelleja ja 2kg herkkutatteja, puolentoista tunnin kävelyllä. Niistä teenkin sitten kastikkeen härän sisä- ja ulkofileille jotka laitan hautumaan yöksi leivinuuniin. …niin se kysymys… Pitääkö paikkansa, minä kuulin, että kaupungissa syödään makkaraa?

    Reply
  • 24.8.2017 at 00:46
    Permalink

    Kansa tarvii leipää ja sirkushuveja. Sais vaan sitä leipää, muuta nää osaa järjestää.

    Reply
  • 24.8.2017 at 06:07
    Permalink

    Kyllä tappava syöpä olisi tehnyt suomelle suuren palveluksen. Vahinko että lääketiede on niin kehitynyttä läsimaissa. Tuo lässyttävä turhake on tyypillinen nykyinen demari.Entinen demari hytkyn kytkyn Vartiainekin jää pian toiseksi

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.