Poliittisen korrektiuden parhaat: selostaja ulos nimen takia!

1

Poliittisen korrektiuden saadessa vallan tapahtuu häkellyttäviä asioita. ESPN-kanava veti urheiluselostaja Robert Leen pois selostamasta amerikkalaista jalkapallo-ottelua hänen nimensä takia.Robert Leen nimen oletetaan loukkaavan vasemmistolaisia, jotka ovat kannattaneet etelävaltiolaisen kenraalin Robert E. Leen patsaiden poistamista.

Urheiluselostaja Robert Lee on aasialainen ja edelleen elossa. Tämäkään ei estänyt kanavaa pelkäämästä vasemmistolaiskatsojien loukkaantumista selostajan nimestä ja ottelua selostamaan otettiin Dave Weekley.

Ottelu pelataan Virginiassa, jossa Charlottesvillessä Robert E. Leen patsaan poistamista vastustanut mielenosoitus ajautui väkivaltaiseksi poliisin vetäydyttyä mielenosoittajien ja vastamielenosoittajien välistä.

Asiasta kertoi OKC.1 KOMMENTTI

  1. Ihanan kulttutelli teko. Kyllä vihermarxilainen totalitarismin on todellakin sitä parempaa facicmia.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.