Nykysuomen salat: Haastattelussa NS kertoo mm. palvelunestohyökkäyksestä

Nyksuomen saloja ja palvelunestohyökkäystä Nykysuomea vastaan avattiin tänään tubettajan haastattelussa, jossa Nykysuomen johtaja Juha Korhonen vastasi kysymyksiin ja yleisökysymyksiin.


Korhonen kertoi haastattelussa, että Nykysuomen pitäisi olla täydessä palvelukapasiteetissa viimeistään tiistaina ja syytti äärivasemmistoa tästä ja aiemmista hyökkäyksistä lehteä vastaan.

Haastattelu on peräisin Finskriimi-kanavalta youtubesta. Nykysuomi julkaisee sen nyt omalla kanavallaan saatuaan haastattelun tehneeltä tubettajalta siihen luvan.

Katso video alta:

https://www.youtube.com/watch?v=t0C6dBLNl90


2 thoughts on “Nykysuomen salat: Haastattelussa NS kertoo mm. palvelunestohyökkäyksestä

 • 28.8.2017 at 05:33
  Permalink

  Totuuden puhujat ovat ahtaalla nykyisessä mokutuksen hallitsemassa oksettavassa maailmassa. Mutta yhä useamman kansalaisen silmät aukeavat kun puolueeton tieto leviää. Teette hyvää työtä.

  Reply
 • 31.8.2017 at 07:42
  Permalink

  Tämä Kaukinen esitti hiljattain eräässä podcastissään, että kun tilanne on oikein paha, jokaisessa ihmisessä ennemmin tai myöhemmin saattaa nousta esiin väkivaltaisia piirteitä ja jokaiselta irtoaa tietyissä tilanteissa hyvinkin brutaaleja tekoja. Kenties. Mutta esimerkiksi hän veti jonkun juutalaistutkimuksen, jossa ihmeteltiin sitä, miten ”kauhistuttavat natsirikolliset” olivat ihan normaalinoloisia perheenisiä ja luonteeltaan tavanomaisia ym.

  Asia on kuitenkin niin, että ei ollut mitään hirmutekoja ja rikoksia, joten kyseessä olivatkin ihan tavalliset perheenisät ja moitteettomat mallikansalaiset. Kun tämä asia on vielä niin päivänselvä, niin herää kysymys, mikä on motiivi syytellä näitä ihmisiä. Ovatko suomalaiset tällaisia nuoleskelijoita? Kuinka kukaan edes saattaa lähteä panettelemaan näitä syyttömästi vainottuja kelpo ihmisiä? Miten ihmeessä tällaista toimintaa harjoittava tyyppi voi esittää itsensä isänmallisena ja nationalistina? Mielestäni aivan kauhistuttavaa ja haiskahtaa huijaukselta tämän sortin ”nationalismi”. Ulkomaista altright-toimintaa, joka on munatonta ja solutettua läpeensä ja toimii valkoisia kansakuntia vastaan tllaisella surkealla holohöpöllä

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.