Paula Risikko: Suomen poliisiin voi luottaa

Suomen turvallisuusympäristö ja poliisin toimintaympäristö ovat nopeasti muuttuneet aiempaa huonompaan suuntaan. Uudet haasteet ja tehtävät edellyttävät viranomaisten saumatonta yhteistyötä, yhteistä tilannekuvaa sekä tiedon kulkua viranomaisten välillä. Poliisin, kuten muidenkin viranomaisten, toimivaltuudet, suorituskyky ja voimavarat on turvattava.

Poliisi on saanut hyvää palautetta toiminnastaan Turun puukotuksissa. Suomen poliisit ovat ammattilaisia, joihin voi luottaa.

– Viime viikon traagisissa tapahtumissa poliisi osoitti jälleen kerran erinomaisen toimintakykynsä, vaikeasta tilanteesta selvittiin niin hyvin kuin oli mahdollista. Minä luotan Suomen poliisiin kuten myös 96 prosenttia suomalaisista tuoreimman poliisibarometrin mukaan, sanoo sisäministeri Paula Risikko, joka vieraili Poliisin päivässä tänään Helsingissä.

Lähde: Sisäministeriö

7 thoughts on “Paula Risikko: Suomen poliisiin voi luottaa

  • 27.8.2017 at 09:32
    Permalink

    Yhtä paljon voi luottaa näihin maahantunkeutujiin ja myöskin siihen että islam on rauhanuskonto.

    Reply
  • 27.8.2017 at 10:24
    Permalink

    Rusakko on alkoholisoitunut hupiakka.Huulet liikkuu mutta mitään järkevää ei tule ulos.Kunnon pohjaalaanen yli-härmäläinen suoraselkäinen, rehellinen edustaja.

    Reply
  • 27.8.2017 at 15:50
    Permalink

    Me kansallismieliset voimme luottaa kehä III ulkopuolella vielä toistaiseksi laajalti rivipoliiseihin koska he ovat samassa kusessa kuin me muutkin tallaajat. Poliittinen poliisijohto ja heitä nuoleskelevat alueelliset päälliköt ovat se syöpä joka vääntää lakia mutkalle politiikkojen halujen mukaan. Siihen päälle mielivaltainen oikeuslaitos demla tuomareineen niin luottamus alkaa olla menetettyä kansanperinnettä. Lähiaikoina kansalaisten asenne muuttuu samanlaiseksi kuin muissakin kehitysmaissa. Kun näet poliisin, pakene, suojaudu, hälytä kaverisi. Laittomuuden annetaan rehoittaa kunhan se on oikeanlaista laittomuutta. Tiedät kyllä minkälaista.

    Reply
    • 12.11.2017 at 22:55
      Permalink

      ”Kun näet poliisin, pakene, suojaudu, hälytä kaverisi.” 😀 Aika pahaa wattuilua, Kiitos tästä!

      Reply
  • 28.8.2017 at 08:49
    Permalink

    Risikko, ainoa oikea ratkaisu sinulle on erota, pyytää kansalta anteeksi ja antaa työsi jollekin, joka sen hoitaa.

    Reply
  • 31.10.2017 at 09:37
    Permalink

    Nimilaputtomiin, valikoivasti isanmaallisia kyykyttäviin, mörköautoilla liikkuviin ”valepoliiseihinko”, Risikko?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.