Poliisi ei aio tehdä mitään laittomien suhteen

Suomen poliisi ei tiedä Suomessa väärillä papereilla oleskelevien turvapaikanhakijoiden määrää poliisiylijohtajana työskentelevän Seppo Kolehmaisen mukaan.



Kolehmainen myös paljastaa, ettei turvapaikanhakijoiden henkilöllisyyttä voida selvittää heidän alkuperämaistaan. Turvapaikanhakija-status estää kyselyt.

Poliisi myös sanoo, ettei poliisi aio etsiä laittomasti maassa oleskelevia. Heidän väärä henkilöllisyytensä kuulemma palastuu rikosasioiden yhtedessä.

Vinkkejä laittomista saa silti kuulemma poliisille antaa.

Asiasta kertoi MTV.



3 thoughts on “Poliisi ei aio tehdä mitään laittomien suhteen

  • 28.8.2017 at 05:44
    Permalink

    Ainoa todellinen apu on oma ase tiukassa paikassa.

    Vain todellisuudesta vieraantunut voi edes muuta väittää.

    Miettikää mitä tapahtui Turussa.

    – Minäpä tässä vähän kilistelen avainnippua pelotteeksi ja huudan tuolle puukottajalle että mene pois tai soitan yleiseen hätänumeroon.

    Otetaan se järki takaisin ja ollaan valmiita kohtaamaan todellisuus.

    Vain oma ase jota on valmis myös käyttämään voi pelastaa sinut tiukassa paikassa.

    Entäs kun seuraava isku tulee. Se voi tapahtua missä vain. Matkustajalaivalla, bussissa, sairaalassa…missä vain.

    Kilisteletkö avainnippua pelotteeksi keskellä Itämerta ja soitat yleiseen hätänumeroon?

    Meidän täytyy saada hankkia laillisesti aseita itsepuolustukseksi ja kantaa niitä mukana.

    Terroristeilla ja rikollisilla on automaattiaseita joilla ne teurastaa kasapäin puolustuskyvyttömiä ihmisiä jotka on jätetty avainnipun kilistelyn varaan.

    Näin ei voi jatkua!

    Meidän täytyy saada hankkia aseita itsepuolustukseksi. On parempi että se tapahtuu laillisesti kuin laittomasti.

    Reply
  • 28.8.2017 at 08:12
    Permalink

    Poliisi on täysin munaton.Kyllä aikaa näköjään riittää kytätä kunnon suomalaisten ´vihapuhetta´

    Reply
  • 29.8.2017 at 16:43
    Permalink

    Päinvastoin. EU:n hellimän uuden aselain nojalla tullaan suomalaisilta viemään kaikki aseet vain siksi, että EU ja sen totalitäristinen globalisti elitistinen kansanmurha mafia on itse turvassa riistäessään EU:n jäsenvaltioiden kansalaisten mahdollisuuden nousta aseelliseen vastarintaan riistäjä-mammuttia vastaan. EU ja Suomen Polpo, Supo ja nukke-hallitus ovat rinnastettavissa jihadisteihin mahdollistamalla Euroopassa valkoisen rodun kansanmurhan ja kansanvaihdon muslimi jihadistien AlQuidan ja ISIS:ksen kanssa. EU ja Suomen päättäjät sekä kansallisesta turvallisuudesta vastaavat tahot eivät nakkaa paskaakaan suomalaisista ja heidän hengestään taikka terveydestään vaan he ovat ainoastaan ”savikiekkoja”, joita saa vapaasti ampua virkistysmetsästyksen omaisesti kuin Fasaaneja. Poliisi ottaa siis linjan, että se aikoo selvittää ne kaikki laittomasti maassa olevat dokumentoimattomat jihadistit ja Islam-terroristit keinolla, joka merkitsee suomalaisten tavallisten ihmisten, jotka ovat kaikki maailman parhaita ihmisiä TAPATTAMALLA heitä kasoihin. Joka jihad -iskun jälkeen jalkaan(koihin) ammutujen terroristien nimet ja taustat saadaan ”selville” ja heidät kannetaan kultatuolissa vankilaan, jossa he suutelevat kämmenselle lahintä naisvanginvartijaa ja suuri eleisesti kehuat hänen kauniita silmiään ja ahavoituneita kasvojaan aivan kuten ”herrasmiehet” toisin kuin suomalaiset raakalais -pentit, jotka huutavat naisen ulkosynnyttimien nimeä ja irvistelvät silmät nurinpäin päässä kuin lautapää härkä. Parin viikon päässä muslimi-jihadistit päästetään vapaaksi ja rekrytoidaan ulkoministeriön palvelukseen heittämällä valmiina diblomaatteina, mutta kuitenkin ulkominesteriön ”tytöt” vaativat, että ”koulutus” on käytävä vimpan päälle loppuun ja paradoksaalisesti vielä ”jatkettava” ”sitä”– Khi-khi-khiiiiii….!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.