Shokki! Valkoinen eurooppalainen voitti Miss Tampere -tittelin!

26.8. käyty Miss Tampere -finaali tarjosi jymy-yllätyksen Suomen kansalle. Voittajaksi nimittäin selvisi suomalais/italialaiset, siis eurooppalaiset sukujuuret omaava Marietta Veijalainen Lempäälästä. Veijalainen hurmasi tuomariston positiivisuudellaan ja kertoi voittonsa jälkeen toivovansa että jää ihmisten mieliin Miss Tampereena.

 Miss Tampere 2017

Vielä ei ole tiedossa kuinka laajaa mielipahaa kisan lopputulos on aiheuttanut, sillä viime vuosien nouseva trendi on ollut ei-eurooppalaisen naisväen nousu erinäisten missikisojen kärkeen. Tällä kertaa tulos kuitenkin erottui räikeästi trendistä, sillä koko kärkikolmikko oli taustoiltaan tunnistettavan suomalaisia. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi kruunattiin Anniina Halonen, Valkeakoski ja toiseksi perintöprinsessaksi Riina Ahomaa, Alavus. Nykysuomen toimitus onnittelee voittajia.

5 thoughts on “Shokki! Valkoinen eurooppalainen voitti Miss Tampere -tittelin!

  • 27.8.2017 at 19:57
    Permalink

    Hirlweää rasismia, ei valkoihoinen saisi voittaa!

    Reply
  • 29.8.2017 at 23:29
    Permalink

    No jo on aikoihin eletty….

    Reply
  • 24.6.2018 at 12:56
    Permalink

    Kommunistinen Tampere valitsi valkoisen missin ja muutkin ”vähemmän” kauniit olivat kalpeanaamoja. No, onhan heillä vielä se musta makkaransa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.