Turun puukotuksen pääepäillyn henkilöllisyys ja ikä on varmistunut

Poliisi on jatkanut viikonlopun yli Turun puukotuksen tutkintaa. Terroristisessa tarkoituksessa tehdyistä murhista sekä niiden yrityksistä epäillyn marokkolaisen miehen henkilöllisyys on varmistunut kansainvälisen poliisiyhteistyön avulla. Miehen syntymävuodeksi on varmistunut 1994.

Pääepäiltyä on päästy kuulustelemaan ja hän suostunut kommunikoimaan kuulustelijan kanssa. Kuulustelujen sisältöä ei tutkinnallisista syistä voida tässä vaiheessa avata.

Poliisi on saanut lukuisia havaintoja, kuvia ja videoita tekojen silminnäkijöiltä. Poliisi pyytää edelleen lähettämään mahdollista tekoihin liittyvää materiaalia WhatsApp-numeroon 046-534 2316. Numeroon voi myös soitttaa. Muita vihjenumeroita ei ole enää käytössä.

Lähde: Poliisi

7 thoughts on “Turun puukotuksen pääepäillyn henkilöllisyys ja ikä on varmistunut

  • 27.8.2017 at 16:02
    Permalink

    Oli sitten maahantullessa keväällä 2016 jo 21-22 vuotias. Ja laitettiin yläasteelle teinien joukkoon lukemaan aapista. Sillälailla meillä kunniavieraita uskotaan ja palvelu on moitteetonta. Toiseudenpalvonta ja muka hädänalaisten hyysäys saa yhä irvokkaampia piirteitä. Kuka tämän sontatunkion perkaa ? Älä pidätä hengitystäsi odottaessasi vastausta. Kukaan ei tee mitään ja kaikki jatkuu ennallaan koska ihmisoikeudet ja kv. sopimukset sekä humaani meininki. ( kukkahattuilu ) Parannus voidaan aloittaa vain jos tätä politiikkaa tehneet vaihdetaan. On turha odottaa että he jotka munauksen tekivät korjaisivat virheensä. Virheenkorjaus ja laskun maksu jää kansalaisten vastuulle seuraavissa parlamenttivaaleissa.

    Reply
  • 27.8.2017 at 16:35
    Permalink

    Loistavaa työtä poliisilta, viikossa saatu jo henkilöllisyys selvitettyä.

    Reply
  • 27.8.2017 at 16:50
    Permalink

    RHC porukka ja outipop ei voi uskoa tätä. Natsien,sikojen juonia.

    Reply
  • 27.8.2017 at 20:25
    Permalink

    Suomen poliisi tuskin tietoa saa selvitettyä, eiköhän se ole kerrottu 5 kappaleena kirjallisesti ulkomailta, ai MITEN NIIN SUOMEN POLIITTINEN POLIISI ON TYHMÄ??

    Reply
  • 27.8.2017 at 22:08
    Permalink

    Vaikeeta uskoa, että olisi vieläkään oikea henkilöllisyys. Ei taida yksikään olla Suomessa ihan oikealla henkilöllisyydellä.

    Reply
  • 28.8.2017 at 05:31
    Permalink

    Utaremaisteri Nerg sanoi joskus että kyllä me tiedämme keitä meille on tullut.
    Käsittämätöntä perseilyä meidän poliitikoilta ja virkamiehiltä, todellinen Hölmölä tämä maa!

    Reply
  • 28.8.2017 at 05:49
    Permalink

    Jumalauta ja tuolliset päästetää kersojen sekaan kouluihin. En voi ymmärtää mikä hulluus näitä viranomaisia vaivaa. Viranomaispuolella olisi tehtävä kunnon ”harjaus”että edes äärisuvakit saataisiin pois vaarantamasta lasten turvallisuutta.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.