Huhtasaari: Suomi ensin – johtajuus puuttuu!

”Japanilaiset päättäjät eivät ole nössöytyneet. He uskaltavat sanoa, että tämä on japanilaisten maa ja Japani ensin”, tuleva presidenttiehdokas Laura Huhtasaari täräyttää tuoreessa blogissaan.

”Henkisen alamaisuuden sijaan meidän pitää palauttaa henkinen johtajuus, joka ei pelkää toimia oman kansan puolustajana”, Huhtasaari jatkaa.

Kutsuen orjamoraalia henkiseksi alamaisuudeksi, presidenttiehdokas Huhtasaari paheksuu maamme henkisen johtajuuden puutetta ja osoittaa sormellaan väistyvää pääministeriä ja uudelleenvalintaansa toivovaa presidenttiä asian suhteen.

”Pääministeri kehottaa välttämään vihantunteita. Presidentti torjuu rajatarkastukset toteamalla, että emme voi sulkeutua. Haluan takaisin sen normaalin, missä rajakontrolli oli itsestäänselvyys”, Huhtasaari alleviivaa.

Ulostulossaan Huhtasaari myös painottaa sitä, että rajavalvonta on palautettava. Huhtasaaren mukaan maahanmuuttoon on hassattu jo pelkästään suorina kustannuksina 1,8 miljardia euroa viimeisen kolmen vuoden aikana.

Huhtasaari myös sanoo, ettei ole rasismia todeta, että me olemme suomalaisia ja että meillä on oikeus asettaa oma etumme ensin.

Lähde: Laura Huhtasaari.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.