Toinenkin Turun iskusta vangittu esiintyi väärällä nimellä ja on ilmoittamaansa vanhempi

Varsinais-Suomen käräjäoikeuden mukaan toisen Turun iskusta vangitun miehen oikea nimi on Monsif Bakir. Mies on esiintynyt Suomessa aiemmin nimellä Mohamed Bakier. Keskusrikospoliisin mukaan mies on oikeasti 21-vuotias, vaikka hän oli kertonut iäkseen 18 vuotta.

Monsif Bakir vangittiin viime viikolla pääepäillyn Abderrahman Bouananen kanssa todennäköisin syin epäiltynä kahdesta terroristisessa tarkoituksessa tehdystä murhasta ja kahdeksasta terroristisessa tarkoituksessa tehdystä murhan yrityksestä. Molemmat kertoivat viranomaisille ensin väärät henkilötiedot.

KRP:n tutkinnanjohtaja Olli Töyrään mukaan oikeat tiedot tulivat ilmi kuulusteluissa ja ne on varmistettu Marokon viranomaisilta.

– Molemmat henkilöt ovat kertoneet kuulusteluissa uuden henkilöllisyyden, ja ne tiedot olemme vahvistaneet Marokon viranomaisilta, Töyräs kertoo.

Bakir ja Bouanane ovat ainoat, jotka vielä ovat vangittuna iskuun liittyen. Kaksi muuta vangittuna ollutta miestä vapautettiin eilen, koska heitä ei enää epäillä mistään rikoksesta.

Lähde: IS

3 thoughts on “Toinenkin Turun iskusta vangittu esiintyi väärällä nimellä ja on ilmoittamaansa vanhempi

  • 30.8.2017 at 18:07
    Permalink

    Näiden taustojen tutkiminen jos jokin on poliisin resurssien tuhlaamista -kuula kalloon ja raato uuniin niin loppuu paperien pyörittely. Säästyneet työtunnit voidaan käyttää niiden tuhansien suomessa lymyilevien muslimiterroristien kiinniottamiseen ja lopulliseen eliminoimiseen. Ei kiinnosta vittuakaan millä nimellä nämä saastat täällä pyörii, niistä on vain ja ainoastaan päästävä eroon -LOPULLISESTI!

    Reply
    • 5.9.2017 at 20:34
      Permalink

      Mä olen täysin samaa mieltä. Iso kuoppa ja niskalaukaus. Ei tulis oikeuden toteutuminen kalliiksi. Ja varmaan löytyy pyövelin hommaan , tuhansia vapaaehtoisia. Näiden hyysääjät voi laittaa vittu saamaan monttuun.

      Reply
  • 30.8.2017 at 18:35
    Permalink

    Tämä jihadisti ryhmän paljastuminen on vain jäävuoren huippu, seuraavat odottavat sopivaa tilaisuutta kun pöly hieman laskeutuu. Mutta on käsittämätontä että tätä yritetään silotella VIELÄKIN valtamedioissa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.