Emma Kari: Mitä hallitus siis tarkoittaa – Onko tavoitteena poliisirynnäköt seurakuntiin ja terveysasemille?

Emma Kari (Vihr) arvostelee facebookissa Hallituksen linjausta, kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden henkilöiden piilottamisen kriminalisointia.

Sipilän hallitus aikoo ryhtyä rangaisemaan paperittomia auttavia ihmisiä. Tämä tarkoittaa, että tässä maassa kriminalisoidaan inhimillisyys ja lähimmäisenrakkaus.

Keitä nämä ihmiset ovat? He ovat lääkäreitä, joiden moraali ei salli jättää yhtäkään sairasta ihmistä hoitamatta. He ovat pappeja, joiden vakaumus on tarjota jokaiselle vaarassa olevalle perheelle turva. He ovat seurakunnissa ja ihmisoikeusjärjestöissä toimivia eläkeläisiä, joille jokainen ihminen on ensisijaisesti ihminen. Historia tuntee heidät sankareina, vaikka omassa ajassaan heitä on harvoin kiitetty.


Mitä hallitus siis tarkoittaa? Onko tavoitteena poliisirynnäköt seurakuntiin ja terveysasemille? Aletaanko tässä maassa pidättämään pappeja, lääkäreitä tai vapaaehtoistyötä tekeviä vanhuksia? Onko maan pääkaupunki rikollinen tarjotessaan terveydenhuollon ja neuvolapalvelut paperittomille raskaana oleville äideille ja lapsille? Ovatko syytettyinä silloin päätökset tehneet poliitikot vai työtään tekevät terveydenhoitajat?

Jos hallitus haluaa puuttua rikosepäilyihin, on se aivan eri asia. Paperiton ei ole laiton ja paperittomaksi voi joutua monesta eri syystä. Moni heistä ei voi itsestään riippumattomista syistä palata kotimaahansa ja kielteisen turvapaikkapäätöksen valituksista iso osa menee läpi. Tämä tarkoittaa, että kielteiset päätökset ovat olleet virheellisiä ja ihmiset eivät olisi olleet kotimaassaan turvassa.

Paperittomat ovat yhteiskunnassa kaikkein haavoittuvimmassa asemassa. Paperittomien oikeuksia ovat ajaneet kirkon lisäksi muun muassa Lääkäriliitto, Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Pelastakaa Lapset, Suomen Punainen Risti ja Unicef. Paperittomien oikeuksia ovat ajaneet kaikki ne, jotka ovat aina puolustaneet heikoimmassa asemassa olevia ihmisiä.

Milloin meistä tuli maa, joka tekee inhimmillisyydestä ja lähimmäisenrakkaudestä rikollista? Mitä meille on tapahtumassa?

Emma Kari facebook

15 thoughts on “Emma Kari: Mitä hallitus siis tarkoittaa – Onko tavoitteena poliisirynnäköt seurakuntiin ja terveysasemille?

  • 31.8.2017 at 20:56
    Permalink

    Milloin Suomesta tuli maa jossa ei tarvi kunnioittaa lakeja ja tarvii pelätä jatkuvasti?

    Saako tämän sanoa ääneen?

    Reply
  • 31.8.2017 at 21:05
    Permalink

    Nyt oikeesti emma naama kiinni! Vituttaa muutenkin kun suomessa menee kantaväestön asiat päin helvettiä -shamppanja sosialistin vinkuminen tähän kohtaan saa verisuonet katkeilemaan päästä…

    Reply
  • 31.8.2017 at 21:16
    Permalink

    Emma juutalaisena hakee näkyvyyttä lööppihin, ja sitä nyt saa tälläkin tavalla. Mitähän jos lööppeihin laitettaisiin rinnalle Emman isän tekemiset?

    Reply
  • 31.8.2017 at 22:06
    Permalink

    Emma voi ottaa kotiinsa juuri niin monta ”lähimmäisenrakkautta” haluavaa kuin lystää, niin kauan kuin maksaa 100%:sti omilla palkkatuloillaan kaikki näistä aiheutuvat kustannukset. On nimittäin aika kiva vinkua solidaarisuutta ja muuta puutaheinää niin kauan kuin ”joku muu” maksaa.

    Näiden viherpunikkien ja muiden vastaavien laupeudentyö loppuu tasan sillä hetkellä kun ”yhteisen kassan” kansi laitetaan kiinni.

    Reply
  • 31.8.2017 at 22:09
    Permalink

    Emma Kari. Oletko tosiaan sitä mieltä, että nämä sotilaskarkurit oikeutettu saamaan täyden ylläpidon suomenkansalaisilta? Suomalaiset ovat kohta vähemmistö omassa maassaan. Isoisäsi oli luultavasti puolustumassa sodan aikana maatamme, jossa elät. Oletko tyytyväinen, siihen? Suomi/suomalaiset kärsivät Sotapelkurit saavat kaiken sormian näpsäyttämällä, sanomalla ” Rasisti ” rahaa tulee. Missä menee kansalaisten oikeus?12 luku

    Maanpuolustus

    127 §

    Maanpuolustusvelvollisuus

    Jokainen Suomen kansalainen on velvollinen osallistumaan isänmaan puolustukseen tai avustamaan sitä sen mukaan kuin laissa säädetään.

    Oikeudesta saada vakaumuksen perusteella vapautus osallistumisesta sotilaalliseen maanpuolustukseen säädetään lailla. Nämä Sotilaskarkurit saavat tulla mielestäsi tänne maahamme ja saada täyden hoivan. Kansliapäällikö Päivi Nerg valehteli, myös http://www.youtube.com/watch?v=OlMoHL_AbN8 . Kerro totuus!!

    Reply
  • 31.8.2017 at 22:11
    Permalink

    Kerrotko Emman isän tekemisistä, alan työstään sitä juttua. (vuoroin vieraissa).

    Reply
  • 1.9.2017 at 00:38
    Permalink

    Milloin meille tuli noin yksinkertaisia politikoita kuin vihreät? Selkeästi sanottiin, kun haittaa viranomaistyötä niin sanktio nasahtaa. Esim. kun Emma Kari estää poliisia saamasta kiinni poliisin etsimää/hakemaa paperitonta vaikka seisomalla maijan edessä tai vaikka tiedetään henkikön majailevan Emman sängyssä ja silti hän ei laske poliiseja suorittamaan hommaansa. Tuossa taitaa olla muutama yleisin syy.

    Reply
  • 1.9.2017 at 04:22
    Permalink

    Tänne EI ole pakko tulla. Pois saa lähteä ihan vapaasti.
    Ei ole mikään ihmisoikeus tunkeutua mihinkään maahan, moniin maihin tarvitaan viisumi, sen aika kun loppuu se on goodbye!
    Afrikassakin on 1000000000 asukasta, auttakoot siellä toisiaan, ei me voida niitä hyysätä.
    Nämä emmakarit on sekaisin.

    Reply
  • 1.9.2017 at 05:12
    Permalink

    Tuo eukko on sekaisin ja tarvitsisi äkkiä pakkohoitoa.Tyypillinen äärilaidan henkisesti vammatunut vihreä, suomen veronmaksajien velovollisuus on rahoittaa maasta maahan valehenkilöllisyyksillä surffailevien matujen elämä. Höpöttävät jostain valkoisen miehen taakasta tai vastaavasta älyttömyydestä.Lupaavat maat ja taivaat ja kaikille hunajaa mutta se että miten nämä älyttömyydet rahoitetaan, se onkin sitten sivuseikka.

    Reply
  • 1.9.2017 at 06:07
    Permalink

    Tietenkin tämän tulisi olla tavoite. Tosin laiton maahantunkeutuminen yms. ovat jo rikoksia, mutta poliisi ei tee mitään niiden suhteen

    Reply
  • 1.9.2017 at 08:37
    Permalink

    Ei tarvitse papin tai lääkärin piilotella laittomasti maassaolevaa, voidakseen jutustella tai hoitaa. Meinaako tämä myrkynvihreä poliitikko, että laittomasti maassaolevat tarvitsevat jotain suojelua? Juurihan on kielteinen päätös annettu, koska on todettu, että ei ole suojelun tarvetta. Emma haluaa auttaa laittomasti maassaolevia niiden alkuperäisessä tavoitteessa eli päästä elämään suomalaisen sossun piikkiin. Turvapaikastahan ei ole ollut kysymys alunperinkään.

    Reply
  • 1.9.2017 at 11:52
    Permalink

    Tänne tullaan dokumentit kadottaen ja nyt todistettu: että osa on valehdellut iän, identiteetin ja kansalaisuuden. Ollaan saatettu matkalla tehdä rikoksia ja esiinnytty eri nimillä, haettu oleskelulupaa muista maista saatu kielteinen päätös jopa maahantulokielto. Tapahtuu Turun terroriteko ja viikossa alkaa selviämään, että valehdeltu ikä, identiteetti ja kansalaisuuskin.
    Alaikäisenä esiinnytty peruskoulussa. Kuinka paljon partalapsia on peruskouluissa?

    Valehtelu turvapaikkaa hakiessa pitää olla syy jo hylätä hakemus.

    Jos on saanut yhden lainvoimaisen kielteisen päätöksen, niin ei voi hakea uutta päätöstä millään perusteella 5 vuoteen. Lopetetaan oleskelulupa sirkus, missä aina keksitään uusi syy ja voidaan venyttää prosessia vuosien mittaiseksi. Säästämme myös rahaa.

    Kielteisen oleskeluluvan saaneet otettava kiinni ja palautettava pikaisesti kotimaihinsa. Meidän ei pidä tarjota mitään etuja vaan säilö ja ruoka, kunnes voidaan poistaa.
    Laittomasti maassa olevan suojelijalle rangaistus.

    Reply
  • 2.9.2017 at 02:29
    Permalink

    Lähinnä kun tuota sinun ulostautumistasi lukee,lapsukainen, niin ihan oikeasti… kyse ei ole ilmeisesti siitä onko sinut pudotettu päällesi lapsena, vaan ainoastaan siitä että kuinka monta kertaa?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.