Helsingin vasemmistonuoret markkinoivat Rojavan kommunisteja

3
Li Andersson: Vasemmistoliiton puheenjohtaja

31.8 klo 14:30 järjestetään senaatintorilla Syyrian Kurdistanin, Rojavan kommunistien tukemiseksi mielenosoitus. Tapahtuman facebook-sivulla kutsutaan kokoon kurdeja ja kurdien ystäviä vastustamaan Turkin ”fasistisen ja islamistisen” hallituksen toimia maiden välisellä rajalla, johon Turkki on siirtänyt huomattavia määriä sotajoukkojaan. Mielenosoituksen järjestäjät tulkitsevat Turkin valtion toiminnan islamistiseksi uhaksi Rojavan kurdeja kohtaan. Heidän mukaansa ensisijainen pelko on alueen joutuminen muslimien käsiin.

Sivulla kerrotuissa säännöissä mainitaan erikseen ettei tapahtumassa hyväksytä esimerkiksi rasismia, fasismia, islamofobiaa tai muuta syrjintää.

Mielenosoituksen järjestäjiin kuuluu muun muassa Irakin kommunistinen liitto, Iranin kommunistinen puolue sekä kotimainen vasemmistonuoret.

Vasemmistoliiton nuorisotyön suorittajana vasemmistonuoret ei tee pesäeroa kommunismiin, vaan tukee sitä aktiivisesti niin suomessa kuin maailmalla. Vasemmistoliitto on markkinoinut itseään aktiivisena ääriajattelun vastustajana ja sen nuorisojärjestö kuvailee toimintaansa seuraavasti: ”Vasemmistonuoret toimii paremman maailman puolesta kaduilla ja kabineteissa.”.

Lähde: Helsingin vasemmistonuoret

 

3 KOMMENTIT

  1. Nämä Vasemmisto-fasistit nyt pitävät viholisinaan (ja natseina ja faisteina ja suvaitsemattomina) kaikkia muita jotka eivät ole täysin samaa mieltä heidän kanssaan. Kaikkein hauskinta on että rasmuslaiset ovat potkineet omiaan pois foorumeilta, Takkulaiset sensuroivat omiensa puheita ja vassarit, ne nyt ovat periaatteesta kaikkia vastaan.

    Yhtäläistä näillä kaikilla ryhmillä on se etteivät ne kysyttäessä kykene kertomaan mikä olisi se parempi yhteiskunta jonka ne haluaisivat. Tai miten tämä parempi yhteiskunta toimisi. Mikä olisi sen ja nykyisen suurimpia eroja.

  2. ”Vasemmistonuoret toimii paremman maailman puolesta kaduilla ja kabineteissa.”

    Mistä sitten johtuu, että kaikkialla missä he ovat onnistuneet saamaan valtaa, on kaikki mennyt päin peetä.

    Nyt se pee näkyy Venezuelassa.

    Selityksiä niille on varmaan opetettu, mutta tosiasia on, että missään heidän ideansa eivät ole tehneet sitä parempaa maailmaa. Heidän parempi maailma on kuin suvakkien parempi maailma. Se toteutuu vain ideologisesti oikeaoppisissa unissa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.