Israel vapauttaa terrorismista epäillyn sirkuspellen

Palestiinalainen 26 vuotias sirkuspelle Mohammad Abu Sakha on tänään vapautettu vankilasta. Joulukuussa 2015 pidätetty sirkustaiteilija istui 20 kuukautta israelilaisessa vankilassa, ilman syytettä tai oikeudenkäyntiä. Paikallisten sääntöjen mukaan israelin valtio voi pidättää yksityishenkilöitä kuukausiksi kertomatta syytä pidätyksille ja vankeutta voidaan samalla menettelyllä jatkaa käytännössä loputtomiin.

Abu Sakhaa epäiltiin palestiinalaisen ”the Popular Front for the Liberation of Palestine”-ryhmän jäseneksi. Miehen kertoman mukaan Israelin armeija pidättää ihmisiä päivittäin ja satoja hänen kaltaisiaan, perusteetta vangittuja ihmisiä jäi hänen jälkeensä. Kaikesta huolimatta hän aikoo palata sirkukseen tuodakseen iloa sorretulle palestiinalle.

Israelin valtiota on arvosteltu voimakkaasti ihmisoikeusrikkomuksistaan ja jatkuvista väkivaltaisuuksista palestiinalaisia kohtaan. YK ei ole onnistunut tuomitsemaan Israelia sillä Yhdysvallat on aiemmin toistuvasti käyttänyt veto-oikeuttaan tuomiolauselman kumoamiseksi. Kuitenkin joulukuussa 2016 maailma sai tahtonsa läpi kun U.S.A jätti vetonsa käyttämättä ja YK tuomitsi israelin toiminnan.

Vaikka sillä ei näkyvää vaikutusta alueen tilanteeseen olekaan ollut, on se selkeä viesti muulta maailmalta israelille.

Lähde: Times of Israel, CNN

3 thoughts on “Israel vapauttaa terrorismista epäillyn sirkuspellen

 • 31.8.2017 at 18:50
  Permalink

  Miten muka YK voisi vaikuttaa asiaan? Sehän on siionistien sätkynukke.

  Reply
 • 31.8.2017 at 19:46
  Permalink

  Juutalaisista on pysyttävä erossa kaikin mahdollisin keinoin -muuten on varmoja ongelmia tiedossa.

  Reply
 • 31.8.2017 at 21:34
  Permalink

  Ja toiset vielä vapaaehtoisesti matkustavat tuonne ”viettämään lomaa”. Kiesus sentään. Eräs maassa käynyt joka kertoi silmiensä avautuneen sionisteihin kertoi kuinka ihmiset olivat jonossa ja odottivat lentokoneeseen pääsyä. Joku konepistoolein varustautuneista juutalaisista oli saanut jonkinlaisen napsahduksen päässään ja luullut että yhdessä laukuista on pommi. Ihmiset komennettiin kauemmas ja ihmisten joukosta poimittiin yksi lapsi jonka piti avata aina ne laukut jotka käskettiin. Äitinsä kun hätääntyi niin aeenperää mahaan ja piippu ohimolle että pysyy maassa ja paikoillaan sen aikaa kun lapsi availee laukkuja.

  Ja televisiossakin pyrivät mainokset ”Tule Jeruaslemiin lomalle, tule Israeliin lomalle”. Maahan joka avoimesti harjoittaa ihmiskauppaa ja jolla on seksiorjia bordelleissa. Maahan jossa ulkomaalaiset katsoidaan etteivät he voi saada lapsia. Ja jossa viha kaikkia kohtaan aihettaa yhtä vastemielisen reaktion kun sikalan lietelantala kuumana kesäpäivänä.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.