Trumpin taskusta miljoona hurrikaanin uhreille

1

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on luvannut miljoona dollaria omasta taskustaan hurrikaani Harveyn uhrien auttamiseen.Asiasta kertoi valkoisen talon lehdistösihteeri Sarah Sanders torstaina. Sanders sanoi lehdistölle Trumpin pyytäneen lehdistöltä ohjeita siihen miten tämä miljoona dollaria tulisi käyttää.

Harvey niminen hurrikaani vaurioitti 100 000 kotia Texasissa.

Asiasta kertoi WE.1 KOMMENTTI

  1. On tiettävästi ensimmäinen presidentti joka laittaa taskuistaan tuon verran rahaa. Neljä edellistä olivat vain ahneita ja veivät kaiken minkä irti saivat.

    Ihan niinkuin Matti Vanhanen kerran jossain ohjelmassa jossa heidän piti kutoa haastattelun yhteydessä jotain. Ja kun haastattellu oli ohi niin Matti sanoi:”Nämä lankakerät saa varmaan ottaa mukaan…”. Eli heillä oli kaksi lankakerää ja kaksi puikkoa. Ja en nyt muista oliko Matti silloin ”paska duunissa” eli pääministerinä, mutta palkka oli joka tapauksessa suuri. Mutta niin ahne hän oli että piti kaksi muutaman euron lankakerää kahmia mukaansa, vaikkei se edes osannut kutoa. Joku muukin voi muistaa tuon ja video löytyy varmaan jostain youtubesta. Kepulaiselle ormaalia toimintaa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.