Haapoja palaa kehiin – Kaksi titteliottelua Power Parkin illassa

Juho ”Härmän häjy” Haapoja puolustaa alemman raskaansarjan EU-mestaruuttaan Powerparkissa, Kauhavan Alahärmässä 21.10. Kaksi edellistä otteluaan voittanut Haapoja kohtaa 32 vuotiaan belgialaisen Aleksandru Jurin, jonka ottelurecordi on hurjaa katsottavaa. Mies on ammattilaiskehissä otellut 16 kertaa, hävinnyt kerran ja tyrmännyt kuusi vastustajaansa ennen täyttä aikaa. Haapojan vastaavat tilastot ovat 37 ottelua, 28 voittoa, 7 tappiota ja kaksi ratkaisematonta. Voitoista 16 on tullut tyrmäyksellä joten kyse on todella kovanyrkkisestä ottelijasta. Haapoja harjoittelee tällä hetkellä Lontoossa valmentajansa C.J Husseinin salilla mutta siirtyy viimeistelemään iskunsa eteläisempään eurooppaan.

Samassa illassa on myöskin ensimmäistä kertaa jaossa ylemmän keskisarjan SM-vyö, josta kymmeneräisessä matsissa ottelevat Henri Kekäläinen (9-4-0, 4ko) ja Timo Laine (20-8-0, 6ko). Numeroiden valossa tyrmäystä ei ole odotettavissa mutta maailmanlistan perusteella miehillä on noin 150 sijan ero Laineen hyväksi. Laineella onkin kokoelmissaan kaksi aiempaa suomenmestaruusvyötä.

Lähde: Boxing.fi

 

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.