Kohu poliisin rasismista USA:ssa: Tapamme vain mustia – Katso video

Yhdysvalloissa on noussut kohu poliisin harjoittamasta rasismista.

Rasismikohu johtuu poliisiauton kojelautakameran viime vuoden heinäkuussa tallentamasta tilanteesta. Videolla nähdään poliisimiehen puhuttelevan poliisin pysäyttämää naista.

Poliisi aikoo viedä naisen putkaan päihtyneenä ajosta epäiltynä. Poliisi neuvoo naista soittamaan omaisilleen ja kertomaan asiasta. Naisella on matkapuhelin sylissään.

Nainen kuitenkin kieltäytyy irrottamasta otettaan ratista. Hän kertoo nähneensä monta videota, joilla poliisin kiinni ottama henkilö yrittää ottaa jotain käteensä ja poliisi luulee tämän tavoittelevan asetta ja ampuu hänet.

Poliisi rauhoittelee naista sanomalla:

– Mutta sinähän et ole musta. Muista, me tapamme vain mustia ihmisiä. Joo, tapamme vain mustia. Niissä videoissa, joita olet nähnyt, onko niissä ollut valkoisia? Onko?

Kyseisen poliisin puheista on aloitettu sisäinen tutkinta. Hänet on siirretty toistaiseksi hallintotehtäviin.

Katso video tapauksesta mainoksen alta.

Lähde: Wreg

https://www.youtube.com/watch?v=DT17B9mgTfQ

6 thoughts on “Kohu poliisin rasismista USA:ssa: Tapamme vain mustia – Katso video

 • 1.9.2017 at 16:16
  Permalink

  Ei ole huumorintajua ihmisillä.Hienoa kuivaa tilannehuumoria,ei ihme että menee ihmisiltä yli hilseen.Nimimerkillä Rasismi on rikkaus.

  Reply
  • 1.9.2017 at 18:19
   Permalink

   Samaa mietin. Mutta tästä revitään isoja otsikoita ja YLE.llä oli pääuutissa. Odotan Rönkän naamanvääntämistä ja sivukommentteja.

   Reply
 • 1.9.2017 at 19:06
  Permalink

  Tämä on taas tätä kauhistuttavaa valehtelua. Vitsikäs poliisi on otettu osaksi valkoisten kansakuntien murhaamista. Todellisuudessa poliisi ampuu kuoliaaksi USA:ssa enemmän valkoisia kuin mustia, vaikka mustat tekevät enemmän rikoksia suhteessa väkimäärään. Koko maa tuntuu harjoittavan suorastaan uskonnollista valkoisten vastaista vihaa. Mustat on villiinnytetty propagandalla ja mustien mellakoita on koko ajan joka puolella ja ne ovat rasistisia ja hyvin väkivaltaisia. Koko ajan enemmän on mustia päättäjiä ja sionistit määräävät myös valkoisia. Siten valkoisia höykytetään koko ajan enemmän ja syrjitään.

  Reply
 • 3.9.2017 at 09:25
  Permalink

  Poliisi heitti vitsin ja heti on huumorintajuttomat suvakit vinkumassa.

  Reply
 • 3.9.2017 at 11:54
  Permalink

  Jeah. Poliisihan vain rauhoitteli kyseistä henkilöä. Jos nainen olisi ollut musta olisi poliisi sanonut, että vain gangsterin oloisia ammutaan koska he myös usein ampuvat meitä.

  Reply
 • 4.9.2017 at 03:44
  Permalink

  Eihän tuo kuullosta yhtään huonolta toimintatavalta.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.