Kohu poliisin rasismista USA:ssa: Tapamme vain mustia – Katso video

6

Yhdysvalloissa on noussut kohu poliisin harjoittamasta rasismista.

Rasismikohu johtuu poliisiauton kojelautakameran viime vuoden heinäkuussa tallentamasta tilanteesta. Videolla nähdään poliisimiehen puhuttelevan poliisin pysäyttämää naista.

Poliisi aikoo viedä naisen putkaan päihtyneenä ajosta epäiltynä. Poliisi neuvoo naista soittamaan omaisilleen ja kertomaan asiasta. Naisella on matkapuhelin sylissään.

Nainen kuitenkin kieltäytyy irrottamasta otettaan ratista. Hän kertoo nähneensä monta videota, joilla poliisin kiinni ottama henkilö yrittää ottaa jotain käteensä ja poliisi luulee tämän tavoittelevan asetta ja ampuu hänet.

Poliisi rauhoittelee naista sanomalla:

– Mutta sinähän et ole musta. Muista, me tapamme vain mustia ihmisiä. Joo, tapamme vain mustia. Niissä videoissa, joita olet nähnyt, onko niissä ollut valkoisia? Onko?

Kyseisen poliisin puheista on aloitettu sisäinen tutkinta. Hänet on siirretty toistaiseksi hallintotehtäviin.

Katso video tapauksesta mainoksen alta.

Lähde: Wreg

6 KOMMENTIT

  1. Ei ole huumorintajua ihmisillä.Hienoa kuivaa tilannehuumoria,ei ihme että menee ihmisiltä yli hilseen.Nimimerkillä Rasismi on rikkaus.

    • Samaa mietin. Mutta tästä revitään isoja otsikoita ja YLE.llä oli pääuutissa. Odotan Rönkän naamanvääntämistä ja sivukommentteja.

  2. Tämä on taas tätä kauhistuttavaa valehtelua. Vitsikäs poliisi on otettu osaksi valkoisten kansakuntien murhaamista. Todellisuudessa poliisi ampuu kuoliaaksi USA:ssa enemmän valkoisia kuin mustia, vaikka mustat tekevät enemmän rikoksia suhteessa väkimäärään. Koko maa tuntuu harjoittavan suorastaan uskonnollista valkoisten vastaista vihaa. Mustat on villiinnytetty propagandalla ja mustien mellakoita on koko ajan joka puolella ja ne ovat rasistisia ja hyvin väkivaltaisia. Koko ajan enemmän on mustia päättäjiä ja sionistit määräävät myös valkoisia. Siten valkoisia höykytetään koko ajan enemmän ja syrjitään.

  3. Jeah. Poliisihan vain rauhoitteli kyseistä henkilöä. Jos nainen olisi ollut musta olisi poliisi sanonut, että vain gangsterin oloisia ammutaan koska he myös usein ampuvat meitä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.