Kuolonkolari kolmostiellä Ikaalisissa

Ikaalinen kolmostie 1.9.2017 klo 14:40

Ikaalisissa pohjoisen suuntaan kolmostiellä henkilöautolla liikkeellä ollut nuori naishenkilö kääntyessään kolmostieltä vasemmalle Raivalantielle oli takana tullut pakettiauto törmännyt henkilöauton perään. Törmäyksen voimasta henkilöauto pyörähti vastaantulevien kaistalle henkilöauton keula tulosuuntaan. Saman aikaisesti vastakkaisella kaistalla pohjoisen suunnasta tullut puoliperävaunullinen rekka oli törmännyt henkilöauton perään. Henkilöautoa kuljettanut nainen menehtyi kolarissa.

Lähde: Poliisi

One thought on “Kuolonkolari kolmostiellä Ikaalisissa

  • 1.9.2017 at 23:48
    Permalink

    Valitettavaa, todella valitettavaa. Toivottavasti pakettauton kuskilla ei ollut ”kiire”, kuten niillä usein tuppaa olemaan. Poliisilla pitäisi olla ftp-serveri jonne voisi tallettaa autokamerasta törkeimmät ohitukset. Ja jos joku sanoo että voihan sitä laittaa vihjemailin liitetiedostona, niin kysympä että miten 200-300MB videotiedosto siirtyy e-mailitse.

    Itse saisin laitettua joka päivä kolme-neljä videota. On ohituksia risteysalueilla, tuplakeltaisille jotka on maalattu moottoriliikennetien liittymien väliin, jopa oikelta mennään ohi kun käytetään risteyksen levennystä jne… Paljon olisi liikenteessä parannettavaa. Ja ihmsiä tuntuu ärsyttävän yli kaiken se kun itse ajaa suurinta sallittua nopeutta. Viisi minuuttia jaksetaan perässä ajaa mutta sitten on jo pakko päästä ohi. Ihme ettei ole tullut kolareita.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.