Live-lähetys Suomi itkee -mielenosoituksesta

Facebookissa mielenosoituksen järjestäjäksi on ilmoittautunut  Veera Kimberly Pakkasvirta. Mielenosoitukseen on tapahtuma sivulla osoittanut kiinnostuksensa 144 ihmistä.

Tapahtumasivulla todetaan seuraavasti:
Miekkarit alkavat taas ensi viikolla …pitkin itä-helsinkiä. Ja yhä eteenpäin vaihe kerrallaan. Aluetta tullaan levittämään ja asennetta miekkareissa nostamme radikaalisemmaksi. On aika toimia ystävät. Aloitan uuden suunnan polttamalla ISIS lipun, kyllä; Tallinnan aukiolla. Nyt tarvitaan sitä asennetta ja no… Munaa. Elämässäni on nyt uusi alku… Ja jatkan omistamalla itseni terrorismin vastaiseen toimintaan. Ja koko sieluni ja sydämeni voimalla. Riskit tiedostan ja olen valmis seuraukset kohtaamaan. En näe tärkeämpää taistelua tai suuntaa kuin tämän. Toimitaan ja YHDISTÄYDYTÄÄN!

Mielenosoitus on alkanut kello 18 ja kestää ilmoituksen mukaisesti klo 21:00 asti.

https://www.youtube.com/watch?v=Nh1svTs1MM8

2 thoughts on “Live-lähetys Suomi itkee -mielenosoituksesta

 • 1.9.2017 at 23:08
  Permalink

  Hyvä että järjestetään mielenosoituksia.

  Kannattaa myös hetki miettiä mikä olisi paras nimi miekkarille.

  Nyt ei itku auta.

  Nyt on osoitettava että on hampaat joilla purraan.

  Reply
 • 3.9.2017 at 22:03
  Permalink

  Kiitän Veera Kimberly- Pakkasvirtaa, että hän haluaa taistella suomalaisten puolesta koska hallituksen puolesta on tullut vain viestiä että kaikki pitää jättää viranomaisten harteille. Espanjassa oli kuningaskunnan edustajia ja myös hallituksen mutta Suomessa ei saisi osoittaa mieltään. Mistä on kysymys?

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *