Live-lähetys Suomi itkee -mielenosoituksesta

2

Facebookissa mielenosoituksen järjestäjäksi on ilmoittautunut  Veera Kimberly Pakkasvirta. Mielenosoitukseen on tapahtuma sivulla osoittanut kiinnostuksensa 144 ihmistä.

Tapahtumasivulla todetaan seuraavasti:
Miekkarit alkavat taas ensi viikolla …pitkin itä-helsinkiä. Ja yhä eteenpäin vaihe kerrallaan. Aluetta tullaan levittämään ja asennetta miekkareissa nostamme radikaalisemmaksi. On aika toimia ystävät. Aloitan uuden suunnan polttamalla ISIS lipun, kyllä; Tallinnan aukiolla. Nyt tarvitaan sitä asennetta ja no… Munaa. Elämässäni on nyt uusi alku… Ja jatkan omistamalla itseni terrorismin vastaiseen toimintaan. Ja koko sieluni ja sydämeni voimalla. Riskit tiedostan ja olen valmis seuraukset kohtaamaan. En näe tärkeämpää taistelua tai suuntaa kuin tämän. Toimitaan ja YHDISTÄYDYTÄÄN!

Mielenosoitus on alkanut kello 18 ja kestää ilmoituksen mukaisesti klo 21:00 asti.

2 KOMMENTIT

  1. Hyvä että järjestetään mielenosoituksia.

    Kannattaa myös hetki miettiä mikä olisi paras nimi miekkarille.

    Nyt ei itku auta.

    Nyt on osoitettava että on hampaat joilla purraan.

  2. Kiitän Veera Kimberly- Pakkasvirtaa, että hän haluaa taistella suomalaisten puolesta koska hallituksen puolesta on tullut vain viestiä että kaikki pitää jättää viranomaisten harteille. Espanjassa oli kuningaskunnan edustajia ja myös hallituksen mutta Suomessa ei saisi osoittaa mieltään. Mistä on kysymys?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.