Ruotsissa kolmas puukkoisku kahteen päivään

Halmstadin lukiossa on tänään iltapäivällä puukotettu oppilasta. Poliisi on vaitonainen tapauksesta eikä ole antanut julkisuuteen tekijän tuntomerkkejä, mutta tekijän henkilöllisyys on poliisin tiedossa ja rikosnimike saattaa olla murhan yritys.

Lukiolaista iskettiin veitsellä kaulaan mutta uhrin vammat eivät ole hengenvaarallisia. Paikalle kutsuttiin ambulanssi ja poliisi mutta tekijää ei tavoitettu paikanpäällä vaan poliisi etsii häntä yhä.

Tapahtunut puukotus oli kolmas vastaavanlainen väkivallanteko Ruotsissa kahden päivän sisällä. Tällä viikolla on uutisoitu mm. kaulaan puukotetusta ruotsalaisesta poliisista ja aiemmin tänään kasvoihin puukotetusta 60 vuotiaasta miehestä.

 

3 thoughts on “Ruotsissa kolmas puukkoisku kahteen päivään

  • 1.9.2017 at 21:01
    Permalink

    Mikäs se ruåtsin posliinit on niin hiljaiseksi pistänyt? Veikö kissa kielen?

    Reply
  • 1.9.2017 at 22:49
    Permalink

    Koskahan ihmiset osaavat pitää vähintään viiden metrin raon muslimeihin. Ja osaavat olla puhumatta niille tai olemaan kommunikoimatta niiden kanssa millään tavoin. Vasta kun ne saadaan eristettyä yhteiskunnistamme, ne saadaan alistettua. Niin kauan kun ne saa höpöttää mitä sylki suuhun tuo, ja ”itkujämummot” paapovat niitä, ne määräävät yhteiskuntiamme.

    Reply
  • 2.9.2017 at 01:41
    Permalink

    Liiiii luultavasti kiljuu ilosta ja suutelee Marxilaista punaista kirjaansa, nyt on monipuolista kulttuuria ja parempaa väkivaltaa koskapa ei olleet nazzit asialla. Äkkiä oikopolkua väsäämään.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.