2017 on myönnetty 37 030 oleskelulupaa – 71,6% turvapaikanhakijoista miehiä

10

Tänä vuonna on myönnetty 37 030 oleskelulupaa ulkomaan kansalaisille. 52,8% näistä on myönnetty ikäluokalle 18-34 vuotiaat ja miehiä oleskeluluvan saaneista on 54,9%. Tilastot eivät erittele sukupuolta ikäluokittain.

Turvapaikkaa on haettu 6558 kertaa ja näistä myönteisiä on ollut 2692 hakemusta. Eniten turvapaikkoja on myönnetty iraqilaisille josta myös hakemuksia on tullut selvästi eniten, 3026kpl. Erikoinen yksityiskohta tilastoissa on se että vuodelle 2017 on ilmaantunut yksi turvapaikkapäätös Yhdysvaltain kansalaiselle. Ikäjakauma turvapaikanhakijoiden joukossa noudattelee oleskeluluvan saaneiden vastaavaa eli valtaosa on 18-34 vuotaita mutta ero tapahtuu sukupuolijakaumassa sillä turvapaikanhakijoista 71,6% on miehiä.

Lähde: Migri

 

10 KOMMENTIT

 1. Elikä, pikaisesti päässälaskettuna ilman lähi-idän loisia meidän jokaisen veroprosentti voisi olla 2%-yksikköä pienempi.

  No, demokratia on sitä että kaikki saavat sitä mitä kukaan ei halua. Ja solidaarisuus on sitä että maksatetaan omien mielihalujen kulut toisilla.

 2. Solidaarisuus kirjoitti aika hyvin. Tuota lukumäärää arvioitaessa näyttää siltä, että rajan yli pääsy on sama kuin oleskeluluvan haku ja automaatti saaminen päälle. 37030×60 €/pv=2 221 800€/pv. Siitä tulee noin 810 960 000€/vuosi. Siihen päälle hammashoidot (yksityiset), lääkärikeskuspalvelut (yksityiset), lomamatkat lähtömaihin, uudet puhelimet jne. Suomen ei varmaan tarvitsisi ottaa yhtään uutta velkaa jos näitä menoja ei olisi?

  • Kuules Pena -kyllä tässä on kyse täysin tietoisesta toiminnasta päättäjien taholta. Kansanvaihto on meneillään, sinut ja minut ollaan korvaamassa helpommin hallittavilla otuksilla -naisten roolina on toimia synnytyskoneina tälle uudelle pan-eurooppalaiselle rodulle.

   -Itse ajattelin että en moiseen ilman vastarintaa suostu… Mitäs sinä olet mieltä?

 3. eurostoliiton tasolla luvut ovat tähtitieteellisiä.suomi nilkkeineen kärkipaikalle pyrkimässä

 4. TÄÄ on tehty salassa kansallta KELLÄN EI OLE TÄÄHÄN VALTAKIRJA MITÄ KANSA ON ANNTANUT MIGRI PITÄ LOPPETA TÄYSIN !!!!!

 5. Syyrialaiset naiset ja lapset ovat hyvin edustettuina näissä turvaa saaneissa. Huomioitavaa että alalikäisiä tuli runsaasti ja näiden partalasten iän on Päivi Nerg henkilökohtaisesti varmistanut. Hän tietää myös kaikkien henkilöllisyyden. Kohta 14.00 alkaen.
  https://areena.yle.fi/1-3081799

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.