Iltalehti uutisoi vähätellen ja harhaanjohtavasti S.O.O:n kerhotalon ampumisesta

1

Kello 11:35 iltalehti uutisoi  poliisin tiedotetta myötäillen ammuskelusta Kemin Koivuharjussa. Tiedotteen mukaan laukaukset oli kohdistettu kadun varteen pysäköityihin autoihin ja niistä kimmonneena luodit osuivat viereiseen rakennukseen. Artikkeli jättää kertomatta että kyseessä oli Soldiers of odinin kerhotalo.

Iltalehti on ainoa valtamedia joka on uutisoinut tapauksesta. Nykysuomi on ainoa joka on uutisoinut tapauksesta kertoen koko totuuden.

Mainoksen alla Nykysuomen artikkeli tapahtuneesta.

Soldiers Of Odinin kerhotiloja tulitettu viime yönä – Tiloja kohti ammuttiin yhteensä neljä laukausta

1 KOMMENTTI

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.