Euran liikekeskuksen tulipaloa epäillään tahallaan sytytetyksi

Rauman poliisi on käynnistänyt Euran liikekeskuksen tulipalon osalta esitutkinnan. Euran Liikekeskus tuhoutui tulipalossa 20.5.2017. Tulipalosta on tehty hälytys hätäkeskukseen kyseisenä yönä klo 5.12.

Rikosnimikkeenä on tuhotyö. Esitutkinta käynnistettiin, koska palonsyyn tutkinnassa ilmi tulleiden seikkojen perusteella kävi ilmi, että palolle ei ole luonnollista syttymissyytä. Lisäksi on tullut ilmi seikkoja joiden perusteella paloa epäillään tahallaan sytytetyksi.

Esitutkinnan aikana poliisi on kuulustellut useita henkilöitä. Koska asian esitutkinta on kesken ja tutkimukset jatkuvat edelleen, asiasta ei anneta yksityiskohtaisempia tietoja. Poliisi tiedottaa asiasta lisää, kun asiassa on jotain tiedotettavaa.

Tulipaloon liittyviä vihjeitä voi ilmoittaa Rauman poliisille sähköpostiosoitteeseen tutkinta.rauma@poliisi.fi tai Rauman poliisiaseman asiakaspalveluun p. 02954 17780.

Lähde: Poliisi

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.