Jyväskylän vastaanottokeskuksessa täysi kaaos: Mellakkapoliisit rynnivät paikalle – Katso video!

Uutisoimme aiemmin tänään, kuinka poliisin tiedotteen mukaan mielenosoittajat estivät maasta poistettavaa henkilöä vastaanottokeskuksesta noutamaan tulleiden poliisien toiminnan Jyväskylässä.

Runsaslukuisen mielenosoittajajoukon vuoksi poliisipartio oli joutunut perääntymään kiinniotettavan henkilön asuntoon, ja hälyttämään paikalle apuvoimia. Lopulta paikalla oli peräti seitsemän poliisipartiota ja mellakkapoliisit.

Poliisin tiedote:

Poliisi on ryhtynyt toimenpiteisiin tehtävän loppuun saattamiseksi Jyväskylän vastaanottokeskuksessa

 Sisä-Suomen poliisilaitoksen ulkomaalaisryhmän tutkijat saapuivat tänään hieman ennen kello 12.00 Jyväskylän vastaanottokeskukseen maastapoistamisen täytäntöönpanotehtävälle. Paikalla ilmeni, että siellä olleet mielenosoittajat pyrkivät estämään poliisin tehtävän suorittamista.

Poliisit joutuivat perääntymään mielenosoittajajoukon edestä kiinniotettavien asuntoon. Mielenosoittajat ovat estäneet poliisin pääsyn asunnosta ja poliisi on joutunut hälyttämään paikalle lisää partioita.

Lisäpartiot varmistivat ulkona tilanteen pysymistä rauhallisena. Mielenosoittajiin saatiin neuvotteluyhteys aikaisessa vaiheessa, mutta he eivät väistyneet asunnon luota.

Poliisi sai paikalle vahvistukseksi joukkojenhallintajoukkoja, joiden avulla tehtävä saatettiin loppuun. Maastapoistamispäätöksen kohteena olevat henkilöt siirrettiin poliisin ajoneuvoon ja heidät on nyt kuljetettu pois alueelta.

Henkilöitä pois kuljettaessa poliisi joutui käyttämään OC:ta, kun poliisin kimppuun käytiin.

Palautettavat henkilöt kuljetettu pois Jyväskylän vastaanottokeskuksesta.

Poliisi jää lähistölle varmistamaan tilanteen rauhoittumista. Alueelle ei edelleenkään ole pääsyä ulkopuolisilla.

Poliisin jatkotiedote:

Tilanteessa tehtiin kaksi kiinniottoa, toinen virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja toinen häiriökäyttäytymisen seurauksena poliisilain perusteella rikokselta ja häiriöltä suojaamiseksi. Tilanteen hoitamiseksi poliisi joutui sitomaan huomattavan määrän poliismiehiä ja partioita.

Operaation yhteydessä ei tullut henkilö- eikä aineellisia vahinkoja.

Asiasta tiedotetaan seuraavan kerran aikaisintaan huomenna, jos tiedotettavaa on.

 

Pahoittelemme videon huonoa laatua.

 

 

7 thoughts on “Jyväskylän vastaanottokeskuksessa täysi kaaos: Mellakkapoliisit rynnivät paikalle – Katso video!

  • 4.9.2017 at 17:24
    Permalink

    jos olis marco de wit niin pantas samantien pampulla päähän mut jos on pakoloisia niin luikitaan karkuun. Tähän tää on menny, rasismin pelossa uskalleta enää edes voimaa käyttää.

    Reply
  • 4.9.2017 at 17:32
    Permalink

    Moniosaajat jälleen kerran vauhdissa.Ei sitten minkäänlaisia käytöstapoja tällä maahantunkeutujajoukkiolla.

    Reply
  • 4.9.2017 at 17:50
    Permalink

    Eiköhän nämä vaativimmat operaatiot voisi ulkoistaa paikallisille hirviseuroille? Olen kuullostellut että halukkaita toimijoita olisi tarjolla eikä palkkaakaan tarvisi maksaa, jos voimankäyttöä ei rajoiteta. Tämäkin motti olisi todennäköisesti purettu jo tunteja sitten eikä kotiin palaava maahantunkeutuja myöhästyisi lennolta -äiti siellä jo sankarpoikaa odottaa valloitusretkeltä takaisin.

    Reply
  • 4.9.2017 at 18:24
    Permalink

    Vesitykit,uusimmat melakkaaseet,kyllä rauhottuu.

    Reply
  • 4.9.2017 at 20:18
    Permalink

    Onkohan nämä niitä syrjäytyneitä Suomalaisia , kysykää Nerkiltä..

    Reply
  • 5.9.2017 at 05:15
    Permalink

    Tai pitäiskö Poliisin hommata simapansseja järjestyksen pitoon.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.