Merkel aikoo estää Turkin EU-jäsenyyden

Angela Merkel, neljännelle kaudelle pyrkivä Saksan liittokansleri on eilisessä tv-väittelyssä todennut että ”Turkista ei koskaan tule EU:n jäsentä” ja että hän ei ole koskaan uskonut että niin tapahtuisi. Tämä tapahtui vain minuutteja sen jälkeen kun hänen tulevien vaalien kilpakumppaninsa Martin Schulz oli päästänyt samansuuntaisia kommentteja. Pitkään jatkuneet jännitteet Saksan ja Turkin välillä saivat lisää pontta Turkin pidätettyä hiljattain kaksi Saksan kansalaista, Saksan mukaan poliittisista syistä.

Merkelin suunnitelmissa on järjestää myöskin taloudellisia pakotteita Turkkia kohtaan ja saattaa voimaan matkustusvaroituksen suosittuun lomakohteeseen. Valtioiden kireät suhteet ovat lyöneet kiilan Saksassa asuvien turkkilaisten ja muiden eurooppalaisten väliin. 60- ja 70-luvulla toteutetun vierastyöläiskokeilun ansiosta Saksassa asuu eniten turkkilaisia Turkin ulkopuolella.

Viimeisimpien gallupien mukaan Merkelin puolue johtaa seuraavana tulevia sosiaalidemokraatteja 3% erolla. Vaalit ovat kolmen viikon päästä ja Schulz iski eilen odotetulla aseella, pakolaisilla. Schulz syytti Merkeliä kyvyttömyydestä hoitaa laajaa pakolaiskriisiä tai koordinoida asiaa muiden EU-valtioiden kanssa. Esimerkkinä hän mainitsi vuonna 2015 tehdyn rajojen rajoittamattoman avaamisen johon Merkel vastasi toteamalla: ”Joskus kanslerin on tehtävä nopeita päätöksiä.”.

Lähde: AFP

8 thoughts on “Merkel aikoo estää Turkin EU-jäsenyyden

 • 4.9.2017 at 07:51
  Permalink

  Ovatko saksalaiset vielä kerran niin hulluja että äänestävät tämän maan…tai paremminkin maanosan petturin valtaan? Saksalle sillä ei tosin enää ole juurikaan merkitystä sillä kansanvaihto maassa on edennyt jo yli kriittisen tason ja 42% alle 6 vuotiaista kuuluu ulkomaan tuontiin. MIETTIKÄÄ! 42% on jäätävä luku! Globalistien tehtävä on siis suoritettu ja nyt lehmä voi repiä turpaansa miten lystää, luultavasti tullaan maahanmuuttajien ja nöyryytettyn kantaväestön avulla valitsemaan jatkoon mikä tietää mm. meille suomalaisille helvetillisiä aikoja myös jatkossa, oman maansa hoideltuaan psykopaatti voi keskittyä täysillä muiden EU-mafiaan kuuluvien kiusaamiseen.

  -Todella huonolta näyttää…EU:sta eroaminen on ainut keino pelastaa Suomi.

  Reply
 • 4.9.2017 at 08:32
  Permalink

  Merkel kusettaa kansaa ylenmäärin ja härskisti voittaakseen vaalit. Hänen tekemisistään tietää jo ennakkoon, että islamisointia jatketaan hinnalla millä hyvänsä, vaikka salaa. Näinhän Merkel on tehnyt tähänkin asti, riippumatta siitä, mitä hän on sanonut.

  Toivon mukaan saksalaiset äänestävät tuon paholaisenkuvatuksen pois

  Ja mielellään vieläpä karkoittavat Saksasta tai laittavat vankilaan loppuiäksi. 🙂

  Reply
 • 4.9.2017 at 08:54
  Permalink

  Mitä ihmettä? Tässähän on mama-merkelillä selkeä epäjatkuvuuskohta. Mama-merkel haluaa päästää muslimit eurooppaan muttei turkkilaisia. Nehän on muslimeita kanssa.

  Reply
 • 4.9.2017 at 09:16
  Permalink

  Valehtelee ihan varmasti. Vaalit kun ohi niin ”ilmaantuu joitain uusia yllättäviä seikkoja, joiden perusteella Turkin mahdollista EU -jäsenyyttä tulee harkita uudelleen.”

  Nää on niin patoottisia, kieroutuneita valehtelijoita, joita ei pidä äänestää missään nimessä. Sama juttu Suomessa.

  Reply
  • 4.9.2017 at 09:36
   Permalink

   Näin tulee käymään, kyseessä on psykopaatti ja patologinen valehtelija ilman minkäänlaista omaatuntoa. Kyseisestä henkilöstä on tehty YLI TUHAT tutkintapyyntöä maanpetoksellisesta toiminnasta -yksikään ei ole johtanut edes tutkinnan aloittamiseen, globalistit suojelevat kätyriään ja kansanmurha saa jatkua kenenkään estämättä.

   -Erästä Adolf nimistä herraa tarvittaisiin enemmän kuin koskaan ennen…

   Reply
   • 4.9.2017 at 15:37
    Permalink

    ”Näin tulee käymään, kyseessä on psykopaatti ja patologinen valehtelija ilman minkäänlaista omaatuntoa. ”

    Meilläkin tällaisia on vallankahvassa pilvin pimein. Kirveellä kirjaimellisesti olisi töitä.

    Reply
 • 4.9.2017 at 09:52
  Permalink

  Turkki aukaisee rajansa jossain vaiheessa ihan tämän eukon uhittelun takia.Turkin sulttaanille suunnatut rahahanat laitetaan kiinni EU:n taholta merkelin käskystä. Eurooppaan kohtaa vielä suurempi matuvyöry kuin 2015 ja saksa ja ranska saavat siitä suurimmman osan. Syy on siinä että maita johtaa mielipuolet.

  Reply
 • 11.12.2017 at 16:53
  Permalink

  Suomalaisten sosiaaliturvaa ja turvaverkkoja alennetaan jo, koska maahanmuuttajat tulevat niin kalliiksi.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *