Mielenosoittajat motittivat karkotettavaa noutaneet poliisit VOKissa Jyväskylässä – Paikalle 7 partiota

Sisä-Suomen poliisilaitoksen ulkomaalaisryhmän tutkijat ovat tänään hieman ennen klo 12.00 saapuneet Jyväskylän vastaanottokeskukseen maastapoistamisen täytäntöönpanotehtävälle. Paikalla ilmeni, että siellä olleet mielenosoittajat pyrkivät estämään ulkomaalaisten kiinniottamisen ja maastapoistamisen.

Poliisit joutuivat perääntymään mielenosoittajajoukon edestä kiinniotettavien asuntoon. Mielenosoittajat ovat estäneet poliisin pääsyn asunnosta ja poliisi on joutunut hälyttämään paikalle lisää partioita.

Partiot pyrkivät parhaillaan varmistamaan virkatehtävän suorittamista. Paikalle on saapunut seitsemän poliisipartiota turvaamistehtävälle.

Lähde: Poliisi

Päivitys klo 15:30: Saimme haltuumme videon tapahtumasta. Katso uusi juttu alla olevasta linkistä.

3 thoughts on “Mielenosoittajat motittivat karkotettavaa noutaneet poliisit VOKissa Jyväskylässä – Paikalle 7 partiota

  • 4.9.2017 at 15:08
    Permalink

    Mutta ne syrjäytyneet suomalaiset…

    Reply
  • 4.9.2017 at 15:31
    Permalink

    Nykysuomen toimitus voisi soittaa Jari Taposelle ja kysyä mitkä fiilikset virkaveljien toiminnasta kyseisellä musuperseilijällä on? Ja onko vaaraa että talven 2016 tapahtumat toistuvat -silloin eräs konstaapeli lukittiin matujen kanssa samaan huoneeseen ja pers’raiskattiin kidnappaajien toimesta. Onko poliisi ostanut perseellään useasti ulospääsyn tilanteesta?

    -Asiantuntijan lausuntoa kaivataan!

    Reply
  • 4.9.2017 at 20:49
    Permalink

    Tilanne on todella vaarallinen nyt tavallisille suomalaisille.

    Kun edes poliisi ei kykene ottamaan haltuun tilannetta vaikka paikalla on 7 partiota – se tarvitsee avuksi vielä joukkojenhallinta poliiseja täydessä mellakkavarustuksessa ja tilanteessa käytetään kaasua ja pamppua!

    Ja mikä on Suomen valtion ohje, tai tarkemmin ottaen poliisin ohje tavallisille suomalaisille:

    Jos tosi paikka tulee ja teidät ajetaan selkä seinää vasten…ottakaa avainnippu ja kilistelkäää sillä! Pahantekijät juoksevat karkuun! Näin sanoo poliisi joka itse kerta toisensa jälkeen joutuu yhtä tiukempiin tilanteisiin eikä niistä todellakaan puhumalla päästä!

    Hei, älkää vaan antako pelolle valtaa! Avainnippua kilistämällä te selviätte varmasti tilanteesta kuin tilanteesta.

    Ei kaasuasetta, ei pistoolia, ei revolveria, ei mitään!

    Mutta katsokaa, meillä on avainnippu joka pelastaa!

    Kuka idiootti tähän uskoo!

    Ei kukaan.

    Me tarvitaan ampumaaseita suojaksi.

    AMPUMA ASEITA JOITA SAADAAN PITÄÄ MUKANA ITSEPUOLUSTUSTA VARTEN!

    Jos tähän vokkirumbaan ei tule nopeasti muutosta, eli laiteta vokkeja ja niiden matuasukkaita kuriin ainoaksi vaihtoehdoksi jää käytännössä se että me kansalaiset joudumme itse perustamaan suojeluskuntia.

    Joko luvalla tai ilman lupaa.

    Meillä jokaisella on vain yksi ihmishenki. Se on paljon, paljon arvokkaampi kuin jonkun kusipäisen lainsäätäjä retkun mielivalta Arkadianmäellä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.