Tohmajärvellä vammautuneena löydetyn suden kuolemaan ei liity rikosta

Poliisi sai 19.6.2017 ilmoituksen Tohmajärvellä Ahvenvaaran Heinälamminkankaalta kuolleena löydetystä sudesta. Suden ruhossa olleiden ampumavammoilta vaikuttavien jälkien perusteella poliisi käynnisti esitutkinnan törkeästä metsästysrikoksesta.

Suden ruho on tutkittu Eviran laboratoriossa ja tutkimuksissa selvisi, että aikuisen naarassuden ruhossa olleet vammat olivat ulkoisen väkivallan, esimerkiksi iskun tai törmäyksen seurauksia. Sudessa oli myös sisäelinvammoja, jotka viittasivat suden joutuneen onnettomuuteen. Tutkimuksissa löytynyt mitään ampumiseen, tai eläimen tahalliseen vahingoittamiseen viittaavaa. Poliisin tietoon ei ole tullut kyseisenä ajankohtana tapahtunutta liikenneonnettomuutta, jossa olisi sudenkaltainen eläin osallisena.

Poliisi on suorittanut kesäkuun 2017 lopulla lukuisia puhutuksia tapahtuma-alueen lähistöllä ja kuullut paikallisia asukkaita havaintoihin liittyen. Esitutkinnassa ei ilmennyt mitään rikokseen viittaavaa, eikä kenenkään henkilön ole epäilty syyllistyneen rikokseen asiassa. Suden kuolemaan liittyvä tutkinta ja asian esitutkinta lopetetaan.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Tohmajärvellä vammautuneena löydetyn suden kuolemaan ei liity rikosta

 • 4.9.2017 at 12:57
  Permalink

  Pedonsuojelu-fanaatikot ovat eräs laji suvakki-idiootteja ja toimivat samoin EU-diktatuuriin nojaten.

  Reply
 • 4.9.2017 at 17:16
  Permalink

  Aivan sama miten susi kuollut, kunhan henki pois niin hyvä

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.