Ulkomaalainen varasti vanhuksien pankkikortteja ja nosti niillä rahaa Kotkassa – Poliisi pyytää havaintoja

Vuonna 1938 syntynyt kotkalainen mies oli nostamassa rahaa Kapteeninkadun automaatista 4.9.17 noin kello 09:40, kun hänen taakseen oli tullut ulkomaalainen mies, joka oli näyttänyt maahan pudonnutta 50 euron seteliä.

Nostettuaan setelin maasta, oli vanhus todennut, että hänen automaatissa ollut pankkikortti oli vaihdettu toiseen pankkikorttiin ja tuo ulkomaalainen mies oli poistunut paikalta. Mentyään kotiin oli vanhus todennut, että hänen pankkitililtään oli nostettu 440 euroa rahaa.

Vastaava tapaus sattui Karhulantien automaatilla 4.9.17 noin kello 09:30. Tällä kertaa uhrina oli vuonna 1939 syntynyt mies ja hänen tililtään oli nostettu 3800 euroa rahaa.

Havainnot pyydetään ilmoittamaan poliisille sähköpostilla osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295 414 500 (ma-pe kello 8-16.15.

Lähde: Poliisi

One thought on “Ulkomaalainen varasti vanhuksien pankkikortteja ja nosti niillä rahaa Kotkassa – Poliisi pyytää havaintoja

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.