Yksi pidätetty Kemin ampumisesta – Poliisi pimittää edelleen tietoa

1

Nykysuomi uutisoi eilen, kuinka Soldiers of Odinin kerhotiloja kohti on ammuttu Kemissä. Poliisi on jälleen julkaissut uuden tiedotteen asiasta, mutta ei edelleenkään kerro mitään siitä, että ammunta on kohdistunut Odinien kerhotiloja ja sen pihassa pysäköitynä olleita autoja kohti.

Poliisi tiedottaa tapauksesta seuraavaa tuoreessa tiedotteessaan:

Kemin Koivuharjussa lauantai-iltana tapahtuneen ammuskelun vuoksi on pidätetty yksi henkilö, jota tullaan esittämään vangittavaksi. Kyseessä on paikkakuntalainen mies.

– Tässä vaiheessa tutkintaa ei ole tullut ilmi mitään sellaista, minkä vuoksi olisi syytä epäillä teolla olevan jokin aatteellinen motiivi, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Janne Koskela.

Laukauksia ammuttiin autosta 2.9. puoli yhdeksän aikaan illalla ja ne oli kohdistettu pysäköityihin autoihin. Osa laukauksista sai kimmokkeen osuen vieressä olevaan rakennukseen.

Lähde: Poliisi

1 KOMMENTTI

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.